Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Statistiker/Restvärdesanalytiker till Volkswagen Finans Sverige

Publiceringsdatum
07 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Matilda Thelin
Telefon
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Som Restvärdesanalytiker på Volkswagen Finans Sverige kommer du att vara en värdefull medlem av Asset Management-gruppen inom avdelningen Risk Management & Controlling. Asset Management är ansvarig för hanteringen av leasade bilar där VFS står som ägare.
I din roll kommer du främst ansvara för att beräkna och utveckla vår restvärdesmodell. Du kommer att analysera både intern- och externdata och arbeta tillsammans med dina kollegor för att se till att vårt företag är på framkant inom den pågående förändringen i bilbranschen. Vi är mitt i en spännande utvecklingsfas där vi förfinar våra analysverktyg och restvärdesmodell och som Restvärdesanalytiker kommer du att vara en nyckelaktör i den processen. Du kommer att ha mycket kontakt med olika delar av bilbranschen och spela en viktig roll i att kommunicera analyser och insikter inom organisationen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:
  • Utveckla och förbättra statistiska underlag
  • Administrera restvärden i våra system
  • Delta och bidra i möten med VFS restvärdeskommittéer
  • Vara en av de kontaktpersoner som samarbetar med HQ i Braunschweig
  • Ha kontakt med interna och externa parter inom ditt arbetsområde
Vem är du?

Vi ser att du har högskoleexamen och tidigare erfarenhet inom statistisk analys. Du besitter goda kunskaper inom Microsoft Office och har du erfarenhet av SQL ses det som meriterande. Vidare har du utmärkta kommunikationsfärdigheter, både skriftligt och muntligt, på både svenska och engelska. Som person är du strukturerad, noggrann och lösningsorienterad. Du har ett driv, en stark analytisk förmåga och god samarbetsförmåga där du på ett pedagogiskt sätt kan presentera resultat från statistiskdata och analyser till olika målgrupper.

Vi erbjuder

Tjänsten är en fast anställning på heltid och vi tillämpar ett flexibelt arbetssätt med möjlighet att kombinera arbete på distans med arbete på vårt nyrenoverade huvudkontor i Södertälje. Vi erbjuder våra medarbetare en rad generösa förmåner, inklusive prestationsbonus, möjlighet till personalbil och friskvårdsbidrag. Våra värderingar Ansvar, Mod och Kunden i centrum genomsyrar hela vår organisation och vårt arbete. Vi välkomnar mångfald och en jämn könsfördelning i alla åldrar i vår arbetsstyrka, oavsett befattning eller nivå. Här finns handlingsutrymme och för dig som är driven och nytänkande, finns alla möjligheter att få vara med och påverka. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och dela vårt engagemang för att vara i framkant inom bilbranschen.

I den här processen samarbetar Volkswagen Finans med Jurek Recruitment and Consulting och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Thelin på matilda.thelin@jurek.se eller Nina Hallin på nina.hallin@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Liknande Jobb

Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 februari 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!