Spelintresserad HR-student intresserad av deltidsjobb?

Spelintresserad HR-student intresserad av deltidsjobb?

Arbetsbeskrivning

Som rekryteringskoordinator kommer du att tillhöra mindre HR-team bestående av två personer. Du kommer att samarbeta tätt ihop med dina kollegor och stötta organisationen i de pågående interna rekryteringsprocesserna. Dina arbetsuppgifter kommer till största delen bestå av att bedriva searcharbete, annonsskrivning, CV-selektering och telefonavstämningar. Du kommer även att få koordinera rekryteringsprocesser, boka möten och samarbeta med rekryterande chefer.

Vem söker vi?

Vi söker vi dig som har tidigare erfarenhet av tjänst där du gärna arbetat administrativt eller i kontakt med kunder. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med rekrytering, men detta är inget krav. Som person är du driven och engagerad, med ett intresse och nyfiken för rekrytering och HR.

För att trivas i rollen ser vi att du trivs i en social roll där du bedriver kontakt med många människor. Vidare har du en förmåga att vara flexibel i en rörlig och föränderlig verksamhet. Då du kommer att arbeta nära kärnverksamheten hos vår kund, ser vi gärna du har ett intresse för dataspel och gameing.

Om uppdraget

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek HR med start som snart som möjligt fram till årsskiftet. Här kommer du att få tillhöra en vänlig organisation med ett starkt intresse för datorspel och spelutveckling. Kontoret är beläget i Hammarby Sjöstad och det går bra att arbeta på distans vid behov. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryterare My Andersson på my.andersson@jurek.se och Siri Morberg på siri.morberg@jurek.se. Vi hoppas på att kunna tillsätta uppdraget så snart som möjligt, så låter detta som en spännande tjänst för dig - välkommen att skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Siri Morberg
Telefon 08-525 01 800
Email Mejla Siri Morberg
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 19 feb 2023 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.