Driven redovisningsansvarig till tillväxtbolaget Soltech

Driven redovisningsansvarig till tillväxtbolaget Soltech

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill ta dig an en utvecklande och motiverande roll som redovisningsansvarig till Soltech Energy Solutions. Du kommer vara drivande i arbetet att bygga upp och utveckla verksamhetens ekonomiavdelning och på sikt ta dig an en roll som redovisningschef. I rollen som redovisningsansvarig kommer du ansvara för all redovisning och jobba nära verksamheten. Vidare kommer du vara involverad i en rad olika effektiviseringsprojekt samt vara drivande i ett framtida systembyte. Du kommer självständigt ansvara för månads- och kvartalsrapportering, projektrapport, treasury rapportering samt övergripande ansvar för balans- och resultaträkningen.

Utöver detta kommer dina arbetsuppgifter att innefatta:
  • Löpande redovisning
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Månads- och årsbokslut
  • Årsredovisning
  • Månads- och kvartalsrapportering
  • Driva effektiviseringsprojekt
  • Ad hoc uppgifter
Du ingår i ett ekonomiteam på 3 personer och rapporterar till CFO. I pipen ligger att verksamheten ska rekrytera in en ekonomiadministratör som ska ansvara för kund- och leverantörsreskontra.

Vem är du?

Vi söker dig som jobbar som redovisningsekonom alternativt inom revision och som vill ta nästa steg i din redovisningskarriär och vara en nyckelperson i Soltechs framtida expansion. Du känner dig trygg i löpande redovisning och är självständig i både årsbokslut och årsredovisning. Vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat med succesiv vinstavräkning samt treasury relaterade frågor. Som person trivs du i snabbrörliga och entreprenöriella organisationer där du ges möjlighet till stor påverkan på ditt dagliga arbete. Du är även en driven, kommunikativ och social person som är van att presentera ekonomiskt material till icke-ekonomer. Vidare ser vi att du motiveras av att ta egna initiativ och som är nyfiken på nya lösningar för att effektivisera det dagliga arbetet. Vidare talar och skriver du obehindrat på svenska och engelska.

Du erbjuds

En utmanande och spännande roll i en entreprenörsdriven organisation med stort driv och högt engagemang. I din roll som redovisningsansvarig kommer du få en central och utvecklade roll och där du ges möjlighet att växa och utmanas. Soltech Energy Solutions har sina lokaler i Årsta och där delar av arbetet kommer kunna ske på distans. Förutom flexibla arbetstider och generösa förmåner kommer du även få vara del av en spännande resa inom Soltech Energy koncernen.
I den här processen samarbetar Soltech Energy Solutions med Jurek Finance och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om Soltech Energy Solutions

En drivande part i den gröna omställningen
Soltech Energy Solutions är ett rikstäckande solenergibolag som är en del av solenergikoncernen Soltech Energy. Vi är en trygg partner och med över 30 års erfarenhet i branschen vet vi hur man skapar hållbara, lönsamma och högkvalitativa energilösningar. Allt för att skapa smarta fastigheter för morgondagens samhälle. För mer information besök : https://soltechenergysolutions.se/
Mer info
Kontaktperson Gabriel Spennare
Telefon 08-525 01 800
Email Mejla Gabriel Spennare
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Sista ansökningsdag 5 apr 2023 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!