Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Serviceinriktad Legal Assistant till Husqvarna Group

Publiceringsdatum
17 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Kristin Nelson
Email
Telefon
Ansök nu
Om rollen

Som Legal Assistant stöttar du Legalteamet med administrativa uppgifter av varierad karaktär. En primär uppgift är att projektleda och löpande uppdatera Blika Legal Entity Management System; Legals stödsystem där information kopplat till dotterbolag och bolagsspecifik information etc förvaltas. Du stöttar även juristerna med generell administrativ support och sköter administrationen kring bolagshandlingar, loggböcker, årshjul etc.

Rollen är placerad på huvudkontoret i Stockholm. Du rapporterar till och samarbetar nära teamets seniora paralegal. Husqvarna är en global organisation och du samarbetar med övriga legala enheter, paralegals såväl som med Country Officers för respektive land.

Vem är du

För att lyckas i denna roll tror vi att du har följande erfarenhet och kompetens:
  • Erfarenhet av att arbeta med administrativa uppgifter digitalt inom juridik
  • Tidigare erfarenhet som paralegal/juristassistent från affärsjuridisk byrå alternativt börsnoterat bolag
  • Erfarenhet av att verka i en internationell miljö med engelska som koncernspråk
  • Kunskaper inom bolagsrätt är meriterande och har du arbetat med systemet Blika tidigare är det ett klart plus
Vidare ser vi gärna att du:
  • Arbetar proaktivt och är van att hantera många parallella arbetsuppgifter av varierad karaktär
  • Är trygg i dig själv och tar ägandeskap över dina arbetsuppgifter
  • Har ett intresse för verksamheten och har lätt för att lära och ta in information
  • Är självgående, drivande och får saker ur händerna
  • Arbetar noggrant med god kvalitet och struktur
  • Är en lyhörd person som är bra på att prioritera och samarbeta med andra
Husqvarna Group är ett globalt företag med en världsomspännande verksamhet. Följaktligen söker vi det bredaste möjliga urvalet av kandidater och uppmuntrar specifikt kandidater från olika bakgrunder att söka. Husqvarna tror att olika bakgrunder för med sig ett mångsidigt sätt att tänka som hjälper till att driva bättre idéer, innovation och genomförande.

Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar Husqvarna med Jurek Business Support. Intervjuer sker löpande så tveka inte att söka redan idag via länken nedan. Vi hanterar inte ansökningar via e-post. Vid eventuella frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Kristin Nelson kristin.nelson@jurek.se eller ansvarig researcher Nina Hallin nina.hallin@jurek.se.

Vi söker personer med stor självmotivation, kreativa problemlösare som tycker om samarbete och nätverkande i en internationell miljö - personer med en stark vilja att skapa värde. Våra nyckelbeteenden börjar alltid med MIG, jag tar ägarskap och jag frågar mig själv: Vad kan jag göra?

Om Husqvarna

Husqvarna Group är en global ledande tillverkare av utomhuskraftprodukter och innovativa lösningar. Vi gör skillnad för människor som formar grönområden och stadsmiljöer genom vårt ledarskap inom användarcentrerade och hållbara lösningar. Med vår passion för innovation skapar vi produkter och tjänster för kunder över hela världen. I mer än tre århundraden har vi fortsatt att förnya och förbättra vår verksamhet. Idag är vi världens ledande tillverkare av utomhuskraftprodukter för skogs-, park- och trädgårdsvård, bevattningsprodukter och elverktyg för byggnation. Nettoomsättningen 2022 uppgick till 54 miljarder kronor och koncernen har cirka 14 400 anställda i 40 länder. Läs mer på www.husqvarnagroup.com

sökord: Paralegal, Legal Assistant, Juristassistent
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 dec. 2023 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.
http://www.jurek.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Stockholms stad
Administration
Företagslogga
Stockholms stad
Administration
Företagslogga