Senior Redovisningskonsult till innovativ, centralt belägen byrå

Senior Redovisningskonsult till innovativ, centralt belägen byrå

Vi söker dig som har arbetat med ekonomi i ett par år och som vill utvecklas och utmanas vidare inom ekonomisk rådgivning. Du är trygg och självgående inom redovisning och trivs samtidigt med att arbeta i team där du även får coacha mer juniora kollegor. Du är innovativ och kommer med utvecklings- och förbättringsförslag.

Du är trygg inom K2 och har du även erfarenhet av K3 eller Koncernredovisning så ser vi det som meriterande.

Vi kan erbjuda dig en härlig arbetsmiljö, i fina nyrenoverade lokaler på en byrå i framkant där välmående och rörelse står i fokus och en flexibilitet för bra balans mellan fritid och arbete. Tillsammans med juniora och seniora konsulter ansvarar ni för olika områden i leverans mot kund och dina främsta fokusområden kommer att vara rapportering och analys, årsbokslut, deklarationer och årsredovisning.

Företaget har kontor centralt beläget i Stockholm och erbjuder företagsutvecklande rådgivning, redovisning och lön för medelstora bolag och är helt digitala. Med en affärsmodell där fokus ligger på att utveckla bättre och mer tydliga produktpaket till kunderna med fasta priser har man fått fina nomineringar från SRF, FAR som årets framtidsbyrå och Visma Medarbetarnaspris och även blivit rankade som årets superföretag av Bisnode och Veckans affärer samt vunnit Qbis Awards för årets framträdande byrå.
Mer info
Kontaktperson Matilda Thelin
Telefon 08-525 01 800
Email Mejla Matilda Thelin
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 29 mars 2023 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.