Senior Redovisningsekonom till Assemblin

Senior Redovisningsekonom till Assemblin

Arbetsuppgifter

Till ekonomiavdelningen på Assemblin El söker vi nu en senior redovisningsekonom med vilja och driv. Du kommer att ingå i ett ekonomiteam bestående av 11 personer fördelade på tre huvudområden, kund-, respektive leverantörsreskontra samt rapportering/redovisning och arbeta nära ekonomichefen. Det är en tight grupp som arbetar effektivt tillsammans.

Exempel på arbetsuppgifter som ingår i teamet:
 • Ansvara för månads- och årsbokslut
 • Säkerhetsställa periodiseringar, avstämningar, dokumentation
 • Löpande redovisning
 • En god förståelse för redovisningsregelverket K3
 • Anläggningsregister
 • Moms
 • Likviditetsplanering
 • Garantier
 • Inter-Company avstämningar
 • Myndighetsrapportering, statistik
 • Utveckling av rutiner och processer
 • Samarbete med löneavdelning och controllers
 • Projektredovisning
Vem är du?

Som person är du noggrann, strukturerad och tar ett stort ansvar för ditt arbete. Du är prestigelös, flexibel och trivs med en bredd i dina arbetsuppgifter. Vidare har du ett brinnande intresse för ekonomi och siffror och ser det som en rolig utmaning att sätta upp rutiner och processer för ditt arbete. Du trivs med att arbeta nära ihop med dina kollegor och din drivkraft och positiva inställning gör dig till en uppskattad medarbetare i teamet. Eftersom rollen innebär stora kontaktytor är det viktigt att du trivs i en kommunikativ roll.

Du har en akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande och minst 5 års erfarenhet inom redovisning. Då engelska är koncernspråket ska du även vara van vid att använda det, så väl i tal som skrift. Goda kunskaper i Excel och ett intresse av att arbeta med likviditetsrapporter är en bra egenskap för att lyckas i denna roll. Om du har erfarenhet från projektredovisning, gärna från bygg eller installationsbranschen är detta meriterande.

Du erbjuds

En utmanande och spännande tjänst i en expanderande organisation med stort driv och engagemang. Som redovisningsekonom utgör du en central och viktig roll i verksamheten och förutom ett nära samarbete med kollegor på ekonomiavdelningen kommer du även att ha mycket kontakt med dotterbolag, systerbolag och företagets olika verksamheter runt om i Sverige. Du erbjuds en plats på kontoret i Västberga Allé där man tillsammans skapar ett positivt och öppet arbetsklimat med korta beslutsvägar. I din roll som redovisningsekonom hos Assemblin El erbjuds du även stora möjligheter att fortsätta utvecklas.

I den här processen samarbetar Assemblin El AB med Jurek Finance och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Thelin på matilda.thelin@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten

Assemblin El AB är idag cirka 3000 anställda, med en omsättning på drygt 4 miljarder och erbjuder heltäckande och hållbara lösningar för allt inom el - projektering, installation och service. Bolaget erbjuder även spetskompetens inom fastighets- och industriautomation, säkerhet, data och telekom. Vår vision är att skapa smarta och hållbara installationer. Av människor, för människor. Assemblin är ett ungt bolag med höga ambitioner men med lång historia och stor erfarenhet. Företaget genomsyras av en sund kultur och stort fokus på arbetsmiljö och säkerhet. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt. Med gemensamma värderingar och gemensamma policyer säkerställer vi en hög standard i hela bolaget.

www.assemblin.com
Mer info
Kontaktperson Matilda Thelin
Telefon 08-525 01 800
Email Mejla Matilda Thelin
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Sista ansökningsdag 20 apr 2023 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!