Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Senior redovisningsekonom till Almega

Ansök nu
Arbetsuppgifter

Ekonomiavdelningen, som är en funktion av vår operativa verksamhet, har precis som övriga delar av organisationen en spännande förändringsresa framför sig.
Du kommer i din roll som senior redovisningsekonom att ansvara för och kvalitetssäkra bokföringen för Almega och våra 9 förbund. Vi har ett samarbete med Viewledger som sköter reskontra och bankavstämningar. Du kommer att ansvara för det löpande, moms och månadsbokslut och är du inte självständig kring årsbokslut så finns det möjlighet att växa in i den rollen med det stöttning av ekonomichef. I perioder kommer du att vara delaktig i prognos- och budgetarbete för de förbund som du är ansvarig för. Du får en mycket verksamhetsnära roll och blir ett bollplank och rådgivande part till förbundsdirektörer. Vi ser gärna att du är en person som tar eget initiativ och kommer med idéer samtidigt som du är en stark lagspelare. Vi är en värderingsstyrd organisation och personliga egenskaper som vi värdesätter högt är kompetens, mod och engagemang.
Du rapporterar till ekonomichef och kommer att ingå i enheten för ekonomi, hr och IT.

Vem är du?

Som person är du noggrann, ambitiös och nyfiken. Du gillar att jobba affärsnära och fokuserar på projekt och uppgifter som genererar ett mervärde till organisationen. Almega är inne i en spännande förändringsresa och det är viktigt att du gillar att arbeta i en mycket dynamisk miljö där förutsättningar och behov ständigt förändras. Du är trygg i löpande redovisning, moms och månadsbokslut och är du även självgående i årsbokslut ser vi det som meriterande men det är inget krav. Hos Almega kommer du att ha många kontaktytor och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från att arbeta med flera olika bolag parallellt och trivs i en rådgivande och stöttande roll. Har du dessutom arbetat med föreningar och/eller ideella organisationer ser vi det som mycket meriterande. Du trivs med att arbeta nära ihop med dina kollegor och samtidigt ta ett stort eget ansvar.

Du erbjuds

Hos Almega erbjuds du en rolig och verksamhetsnära roll där du får stort eget ansvar och möjligheter att vara med i intressanta projekt och utvecklas vidare. Tjänsten är heltid och du är placerad på Almegas huvudkontor, i Näringslivets Hus fina lokaler på Storgatan 19 i Stockholm.
Vi har ett fint varumärke och får chansen att arbeta tillsammans med trevliga och kunniga kollegor. Du har även möjlighet att jobba viss del på distans.

I den här processen samarbetar Almega med Jurek Finance och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Thelin på matilda.thelin@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.
Mer info
Kontaktperson
Matilda Thelin
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare