Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Senior HR Business Partner med fokus arbetsrätt till DOZ Apotek

Publiceringsdatum
30 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Cecilia Strååt
Telefon
Ansök nu
DOZ Apotek är den tredje största apotekskedjan i Europa med huvudkontor i Amsterdam. I Sverige finns idag drygt 70 apotek som är uppdelade i fyra regioner. Vår verksamhet kännetecknas av korta beslutsvägar och vi söker nu en senior HR Business Partner som kommer arbeta från det svenska servicekontoret på Södermalm.

Om rollen
Som HR Business Partner kommer du att ingå i ett HR-team som består av fyra HR Business Partners och en HR- och Kvalitetschef, vilken är din närmsta chef. Det är en bred roll, med arbetsrätt som specialistområde, och innefattar såväl strategiskt som operativt HR-arbete där du agerar professionellt stöd och bollplank till cheferna inom din region. Du kommer vara en del av den regionala ledningsgruppen och jobbar därmed nära den regionala försäljningschefen som också leder arbetet inom regionen.

Som den mest seniora personen i HR-teamet kommer du att vara HR-chefens närmsta bollplank i de mer strategiska frågorna. Parallellt med det löpande HR-arbetet kommer du att stötta hela organisationen utifrån ditt specialområde, arbetsrätt.

Vi erbjuder dig
I rollen som HR Business partner kommer du bli en del av ett varmt och härligt HR-team som tar hand om varandra och brinner för kundmötet. Vår organisation präglas av korta beslutsvägar vilket ger dig som medarbetare möjlighet att vara med och påverka och att utvecklas. Vi erbjuder dig möjlighet att växa tillsammans med oss, både på lokalt och inom vår internationella koncern. Vi har kollektivavtal och erbjuder möjlighet till hybridarbete.

Vem är du?
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom HR eller motsvarande samt flerårig erfarenhet av brett HR-arbete med en tyngd inom det arbetsrättsliga området. Du har sannolikt arbetat i en personalintensiv verksamhet, gärna inom detaljhandeln eller andra apotekskedjor, och är trygg och självgående i HR-årets samtliga processer. Kunskap och insikt inom Compensation & Benefits är meriterande.

Som person ser vi att du trivs i en föränderlig miljö där du har lätt för att sätta dig in i och anpassa dig efter nya situationer och sammanhang. Du är trygg i dig själv och din kompetens och tycker om att hantera och parera en bredd av såväl operativa som strategiska arbetsuppgifter. Vidare har du en prestigelös inställning, ett strukturerat och lösningsorienterat arbetssätt och driver självständigt ditt arbete framåt. Samtidigt som du är ödmjuk, lyhörd och bra på att skapa förtroendefulla relationer har du förmågan att vara tydlig och sätta gränser. Eftersom vi månar om en god teamkänsla bidrar du aktivt till att skapa glädje och en härlig stämning kollegor emellan.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar DOZ Apotek med Jurek HR. Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Cecilia Strååt på cecilia.straat@jurek.se alt 076-002 69 75. Urval och intervjuer kommer att hanteras löpande, så vänta inte med din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om DOZ Apotek
DOZ Apotek arbetar dagligen för ett friskare Sverige. Vi öppnade vårt första svenska apotek i Eskilstuna i februari 2010, då under namnet DocMorris. Under åren 2013 - 2022 gick vi även under namnet LloydsApotek. Idag driver vi ca 70 fysiska apotek runt om i landet och erbjuder en komplett e-handel med läkemedel och ett brett sortiment inom egenvård. DOZ Apotek är ett nytänkande apotek som genom rådgivning och tjänster vill inspirera till att leva ett mer hälsosamt liv. Hos oss möter kunden kompetent och välutbildad personal, som är experter inom receptbelagda läkemedel, hud och värk. Vi är en värderingsstyrd organisation som bygger på fem värderingar; Tillsammans, Nytänkande, Ansvar, Respekt och Kunden i centrum.

DOZ Apotek är en del av CEPD N.V. (Corporation of European Pharmaceutical Distributors N.V.) som är ett av de ledande företagen på Europas läkemedelsmarknad, med huvudkontor i Amsterdam. CEPD grundades 2008 och förvaltar den tredje största apotekskedjan i Europa med över 1500 apotek i Polen, Litauen och Sverige.
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 mars 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!