Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Redovisningskonsult till My Business Controller

Ansök nu
Arbetsbeskrivning

Teamet hos My Business Controller växer och vi söker nu ytterligare en redovisningskonsult som vill vara med och vidareutveckla bolaget. I din roll som redovisningskonsult kommer du att ha kundansvar och dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Bokföring
  • Fakturering
  • Leverantörsfakturahantering
  • Bokslut
  • Upprätta årsredovisningar
  • Löneadministration
  • Övriga administrativa arbetsuppgifter
Utför du bokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer självständigt är detta starkt meriterande.

Är du den vi söker?

Vi söker dig med några års erfarenhet av arbete från byrå och som trivs i en prestigelös och familjär miljö. Du förstår hela det ekonomiska flödet i ett bolag och du har ett driv att lära dig nya saker och samtidigt utvecklas. Du kommer att jobba med ett ungt och drivet team och då du kommer att ha mycket kontakt med både kunder och kollegor så ser vi gärna att du är en social och kommunikativ person som gärna tar kontakt och som vågar ställa frågor.

Vi erbjuder

Du erbjuds en utvecklande och spännande tjänst på en ung och modern byrå. Vi lägger stor vikt vid att personalen ska trivas och på kontoret är det högt i tak och god stämning. Vi strävar också efter en öppen och prestigelös miljö och att alla kollegor ska känna att de får den stöttning och utbildning de behöver. Vi sitter i fina lokaler mitt i centrala Stockholm och det finns möjlighet att jobba på distans.

I den här rekryteringen samarbetar My Business Controller med Jurek Finance och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cathrine Andersson på cathrine.andersson@jurek.se.
Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om My Business Controller

My Business Controller är en auktoriserad redovisningsbyrå inom SRF. Genom många år i branschen har vi fått bred kunskap inom de flesta branscher och bolagsformer för både små och stora företag.

Genom ett bra samarbete med mycket personlig kontakt kan vi tillsammans med kunden ta fram de viktigaste nycklarna för företaget som hjälper kunden att ta rätt beslut!
Mer info
Kontaktperson
Cathrine Andersson
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
20 okt. 2023 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare