Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Redovisningskonsult till Add & Subtract AB

Ansök nu
Arbetsuppgifter

Som redovisningskonsult hos Add & Subtract kommer du att ha kundansvar och dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara
  • Löpande bokföring
  • Skatte- och momsdeklarationer
  • Avstämningar
  • Rapporter
  • Analyser
  • Konsultationer
  • Bokslut
Behärskar du även årsredovisningar och inkomstdeklarationer är detta starkt meriterande.

Vem är du?

Som person är du driven, snabbtänkt och har en vilja att utvecklas och lära dig nya saker. Du är social, tar egna initiativ och trivs i en roll där du både arbetar självständigt och i team. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och det är meriterande om du har tidigare erfarenheter från en liknande roll.

Du erbjuds

Du erbjuds en utvecklande och omväxlande roll i ett stabilt och framgångsrikt bolag. Du kommer ha eget kundansvar och för den som vill finns möjlighet att fördjupa sig inom olika fokusområden. Det är stor variation på bolagets kunder och du kommer få chansen att lära dig mycket inom många olika områden och branscher. Kontoret är beläget i fina lokaler på Östermalm och du erbjuds en hybrid lösning.

I den här processen samarbetar Add & Subtract AB med Jurek Finance och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cathrine Andersson på cathrine.andersson@jurek.se.
Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten

Add & Subtract är en revisions- och redovisningsbyrå där allt är möjligt. De erbjuder kvalificerade tjänster inom de flesta områden som rör redovisning och revision - allt från löpande bokföring, ekonomistyrning och företagsanalys till avancerade skattetekniska frågor. Söker du efter en auktoriserad revisor, redovisningsekonom eller auktoriserad redovisningskonsult behöver du inte leta längre - de finns alla under Add & Subtracts tak. Huvudkontoret finns i Stockholm, men deras kunder finns över hela landet.
Mer info
Kontaktperson
Cathrine Andersson
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
20 okt. 2023 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare