Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Redovisningsekonom till Stiftelsen Viktor Rydbergs skolor

Publiceringsdatum
16 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Marie Källström
Telefon
Ansök nu
Arbetsbeskrivning

Viktor Rydbergs skolor, en framstående stiftelse som driver sju skolor i Stockholmsområdet, öppnar nu dörrarna för en engagerad redovisningsekonom att ansluta sig till vårt hängivna ekonomiteam. Med över 4,000 elever, en stabil ekonomi och en pedagogik i framkant, är Viktor Rydbergs skolor inte bara en arbetsplats - det är en plats där du kommer att vara en del i och bidra till att forma framtidens utbildning.

Som redovisningsekonom kommer du att vara navet i den ekonomiska processen och hantera en bredd av arbetsuppgifter. Du kommer även att vara en nyckelspelare i att förbättra och effektivisera redovisningsprocesser och bidra till utvecklingen av rutiner och arbetssätt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Löpande bokföring och avstämningar
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • In- och utbetalningar
  • Delaktighet i månads- och årsbokslut
  • Delaktighet i årsredovisning och deklaration
  • Stötta verksamheten i ekonomifrågor samt ta fram underlag och uppföljning
Vem är du?

Vi letar efter en redovisningsekonom med en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och gedigen erfarenhet av bokföring och redovisning i en mellanstor organisation. Vi uppskattar prestigelöshet, trygghet, öppenhet och social kompetens. Du trivs med att arbeta strukturerat och noggrant, samtidigt som du behåller helhetsperspektivet. Att arbeta effektivt, ta ansvar och driva förändring är en naturlig del av din personlighet. Du är van att arbeta både självständigt och i team.

Du erbjuds

Viktor Rydbergs skolor erbjuder en spännande och viktig roll där du kommer att vara en del i vårt ekonomiteam. Du kommer att arbeta i fina och inspirerande arbetsmiljöer i nära samarbete med kollegor där du även är en viktig länk mellan huvudkontoret och skolorna.

I den här rekryteringen samarbetar Viktor Rydbergs skolor med Jurek Rekrytering och Bemanning. Tjänsten är på heltid med start omgående eller enligt överenskommelse. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande, tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag! Har du frågor är du välkommen att kontakta Marie Källström tel. 070-751 9343. Ansök på www.jurek.se.

Om verksamheten

Viktor Rydbergs skolor strävar efter att erbjuda en högkvalitativ och inspirerande utbildning för våra elever. Vi tror på att skapa en trygg och stimulerande miljö där varje individ kan utvecklas och nå sin fulla potential. Vi värdesätter engagemang, ansvar och ständig utveckling, och vi söker en redovisningsekonom som delar våra värderingar och visioner för framtiden.

Läs gärna mer på stiftelsens hemsida vrskolor.se

Liknande Jobb

Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 februari 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!