Hoppa till innehåll

Redovisningsekonom till spännande investment bolag!

I din roll som redovisningsekonom kommer du att få axla ett helhetsansvar för ca 10 bolag, med olika mycket aktivitet. Du är trygg inom K3, har tidigare erfarenhet av att göra löner och ett intresse för investering. Vi ser att du har en universitetsexamen i företagsekonomi och ungefär 5-6 års erfarenhet av hela flödet inom bokföring i mindre- / medelstora bolag inklusive lön. Du är flytande i tal och skrift i både svenska och engelska.
Du trivs med att få ta stort eget ansvar. Förutom att göra det löpande inom redovisning kommer du att arbeta nära VD och ekonomichef med olika ad-hoc rapporteringar.
Företaget drivs av entreprenörer och har även stiftelseverksamhet som bidrar till samhället och det är viktigt att du som person trivs i en miljö där det kan vara snabba puckar och att du även drivs av humana värderingar. Du erbjuds en plats på ett centralt placerat kontor med vacker utsikt och möjlighet finns till att delvis arbeta på distans.

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Thelin på matilda.thelin@jurek.se.
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
09 dec. 2023 (7 dagar kvar)
Yrkesroll
Typ av anställning

Kontaktperson
Matilda Thelin
Email
Telefon

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.
http://www.jurek.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb