Hoppa till innehåll

Redovisningsekonom till scale up bolag inom läkemedelsbranschen

Arbetsuppgifter

Vår kund är på en spännande tillväxtresa inom läkemedelsbranschen och söker nu dig om vill komma in och bidra till företagets fortsatta utveckling. Du kommer att arbete nära företagets ekonomichef och vara kontaktpersonen gentemot den externa byrån som idag sköter den löpande redovisningen. Du kommer att säkerställa att redovisning och rapportering sker enligt fastställda regelverk och hålla dialog med både externa och interna parter för att säkerställa kostnadsfördelning och attestflöden. Du kommer också att vara delaktig i arbetet som gäller månads- och årsbokslut och bistå med underlag och dokumentation i samband med revision. Planen på sikt är att lyfta över ekonomifunktionen in house och där kommer du att vara en nyckelperson för att bidra med idéer och lösningar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Kontaktperson gentemot extern byrå
  • Delaktighet i bokslutsarbete
  • Kostnadsfördelning
  • Följa upp attestflöden och säkerställa deadlines
  • Kommunicera finansiell information både internt och externt
Vem är du?

Vi söker dig som nyligen tagit din examen inom ekonomi och kanske fått något års erfarenhet och nu vill komma till ett företag där du får möjlighet att växa och utvecklas tillsammans med bolaget. Eller så har du jobbat ett antal år i rollen som ekonomiassistent och har god förståelse för det ekonomiska flödet och vill få möjligheten att utvecklas vidare. Som person är du driven och målinriktad och trivs med att få vara med och skapa något. Du bör gilla att vara på ett företag där det kan vara högt och lågt i arbetsuppgifter och alla kan bidra. Vidare är du initiativtagande och lättlärd, du förstår hur teorin ska tillämpas i praktiken och bidrar gärna med idéer. Då det är en internationell organisation med verksamhet i flera europeiska länder bör du kunna kommunicera obehindrat på både svenska och engelska.

Du erbjuds

Vi erbjuder en konsultanställning via Jurek där du kommer att arbeta på vår kunds kontor på Vasagatan mitt i centrala Stockholm. Uppdraget har en omgående start och förväntas fortlöpa i 6 månader med goda chanser till överrekrytering efter detta. Kunden är flexibel och erbjuder visst hybridarbete. Hos Jurek Recruitment & Consulting är vi stolta över att kunna erbjuda dig en attraktiv och konkurrenskraftig månadslön. Ditt professionella och personliga välbefinnande är viktiga för oss, och därför inkluderar vårt erbjudande även en generös semesterförmån samt möjligheter till friskvårdsaktiviteter. Vi tror på att stötta och engagera våra konsulter på bästa sätt, och därför tillhandahåller vi även en dedikerad konsultchef som finns där för att stödja dig i din arbetsresa.

Om du har några frågor eller vill veta mer om denna spännande tjänst är du varmt välkommen att kontakta vår konsultchef, Sara Winberg på sara.winberg@jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig och diskutera hur denna möjlighet kan vara nästa steg i din karriär.

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)

Kontaktperson
Sara Winberg
Email
Telefon

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.
http://www.jurek.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare