Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Redovisningsansvarig till Comfortkedjan

Ansök nu
Arbetsuppgifter

Comfort är en dynamisk organisation som är dedikerad till att förändra spelreglerna och sätta nya standarder för vad kunder kan förvänta sig. Vi strävar efter att vara branschens bästa när det kommer till kvalitet, service och kompetens.
Som redovisningsansvarig hos Comfort kommer du att spela en nyckelroll på vår ekonomiavdelning och vara en viktig länk för att säkerställa vår fortsatta tillväxt och framgång. Vi är inte rädda för att tänka utanför boxen och vi letar efter någon som delar vår passion och ambition att driva förändring och utmärkelse. Du kommer vara ansvarig för att leda och utföra en bred uppsättning av redovisningsuppgifter, arbeta nära vår CFO och vara delaktig i att utveckla effektiva ekonomiska processer och rutiner.

Dina ansvarsområden inkluderar:
  • Ansvara för att sätta ihop styrelserapportering
  • Stötta med redovisning
  • Ansvara för inrapportering från dotterbolag.
  • Stötta med koncerninterna mellanhavanden
  • Utbilda och stötta dotterbolagen i redovisningsrelaterade frågor.
  • Uppföljning mot budget i bokslut
  • Stötta redovisningsekonom och ekonomiassistent
  • Ansvara för koncernredovisning med stöd från extern rådgivning
  • Kontaktperson till lönebyrån
  • Bankadministration och andra administrativa uppgifter som tjänstebilar
Som en del av Comfort-teamet kommer du att ha möjlighet att arbeta med drivna och passionerade kollegor som delar samma vision och värderingar. Du kommer att få utmanande och spännande arbetsuppgifter som kommer att utveckla dina färdigheter och ge dig möjlighet att göra verklig skillnad.

Vem är du?

Vi söker en strukturerad och noggrann person som även trivs att arbeta i teammiljöer och värdesätter samarbete och ömsesidig respekt. Vi värdesätter en kultur av öppen kommunikation och uppmuntrar våra medarbetare att dela sina idéer och synpunkter. Du är drivande och strävar alltid efter att överträffa förväntningar och uppnå höga resultat. Du är inte rädd för utmaningar och är redo att ta dig an nya projekt och initiativ. Dessutom söker vi någon som trivs i en social miljö och kan bygga starka relationer både internt och externt.

Vi ser gärna att du har en relevant högskoleexamen eller liknande inom ekonomi eller redovisning. Du har minst 5 års erfarenhet av arbete inom redovisning, helst med erfarenhet från en ledande position. Har du goda kunskaper inom IFRS är det meriterande men inget krav. Du är en analytisk tänkare med förmågan att identifiera och lösa problem samt god vana av Excel och att arbeta med olika ekonomisystem.

Du erbjuds

Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där du får möjlighet att växa och utvecklas i din yrkesroll. Comfort är en ledande aktör inom vår bransch och vi är stolta över vår höga servicenivå och vårt fokus på kundnöjdhet. Så om du är redo att ta steget in i en spännande roll som redovisningsansvarig hos Comfort, där du kommer att bli en viktig del av vår framgångshistoria, ser vi fram emot att höra från dig. Tillsammans kan vi skapa en framgångsrik framtid för Comfort och våra kunder.
Välkommen till Comfort - där möjligheter väntar!

I den här processen samarbetar Comfort med Jurek Finance och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på tel. 070?751 9343 alt marie.kallstrom@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten

Comfort är en multidisciplinär kedja bestående av medlemsföretag, delägare och dotterbolag. Vi erbjuder helhetslösningar inom VVS, el och ventilation med allt från material och installation till service och underhåll. Vår samlade erfarenhet, lokala anknytning och det faktum att vi finns över hela landet gör oss till en pålitlig partner.

Med över 2 500 medarbetare på 139 orter över hela landet är vi en av Sveriges största multidisciplinära kedjor inom VVS, el och ventilation.
Mer info
Kontaktperson
Marie Källström
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare