Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Redovisningsansvarig till Atoy Automotive

Ansök nu
Arbetsuppgifter

Som redovisningsansvarig hos Atoy sitter du tillsammans med ekonomiteamet i Kista och du får fullt ansvar för redovisningen i två av dotterbolagen i Skellefteå med 16 anställda. Du rapporterar till koncernens CFO och till chefen för affärsverksamheten och dina huvudsakliga ansvarsområden blir
  • Kund- och levreskontra
  • Månads- och årsbokslut
  • Årsredovisning
  • Momsrapportering och inkomstdeklarationer
  • Driva utveckling av processer och rutiner
Vem är du?

Vi söker dig som tidigare har haft ett helhetsansvar i redovisningen och självständigt kan hantera månads- och årsbokslut. Du trivs med att ansvara för dina egna arbetsuppgifter samtidigt som du är prestigelös och hjälpsam.

Du erbjuds

Du erbjuds en plats på kontoret i Kista med möjlighet till distansarbete. Atoy Automotive är ett familjeägt företag och den familjära stämningen genomsyrar hela bolaget, vilket också har gjort att många valt att stanna kvar länge. Vid kontoret finns möjlighet till parkering och du erbjuds även rikskort, friskvårdsbidrag och kollektivavtal.

I den här processen samarbetar Atoy Automotive med Jurek Finance och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Thelin på matilda.thelin@jurek.se
Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten

Atoy Automotive Sweden AB är en av de ledande leverantörerna av reservdelar till fordonseftermarknaden. Vi ingår i en nordisk koncern som varit i Automotive branschen sedan 1930. Bolaget har verksamhet i Sverige, Finland, Estland samt Lettland och har idag omkring 500 medarbetare och omsätter omkring 1 Miljard SEK. I Sverige är vi representerade på marknaden bla. via butiks- och verkstadskoncepten BDS och Bil-service samt Trygga Verkstan.
Företaget har kollektivavtal mellan Svensk Handel och Unionen.
Mer info
Kontaktperson
Matilda Thelin
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 juni 2023 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare