Hoppa till innehåll

Redovisningsansvarig till Andersson Company Byggnads AB

Andersson Company Byggnads AB är ett familjeägt företag som nu söker en kompetent och engagerad redovisningsansvarig för att ta ett helhetsansvar för ekonomin. Du blir en del av ledningsgrupp och kommer att spela en nyckelroll i företagets ekonomiska processer. Som redovisningsekonom blir dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Löpande redovisning
  • Periodisering, momsdeklaration och likviditetsrapportering
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Löneadministration med månadslön för 17 personer, förmånsbilar
  • Kontakt med revisorer och bank samt med leverantörer som leasing- och städföretag
  • Upprätta och ansvara för kvartalsuppföljning, budget och prognos
  • Projektuppföljning och analyser
  • Årsredovisning och bolagsdeklaration
Idag används systemen Hogia (redovisning, lön), Hogia Approval (attestering) och Visma (skatt, årsbokslut) och har du tidigare erfarenhet av dessa, ser vi det som meriterande. Som person är du självständig, prestigelös och trygg inom K3-redovisning. Du är van vid att ha ett helhetsansvar för redovisningen och tycker om att strukturera och ta eget ansvar för ditt arbete.
Du välkomnas till nyinflyttade lokaler på Vallgatan 9, Solna med möjlighet att arbeta hybrid. Hos Andersson Company visar man hänsyn och uppskattning för varandra, både internt och externt, för var och ens kompetens och yrkesförmåga. Vi ser fram emot att välkomna en dedikerad och kompetent redovisningsansvarig till Anderson Company Byggnads AB.

I den här processen samarbetar Andersson Company med Jurek Finance och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Thelin på matilda.thelin@jurek.se
Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten

Andersson Company är en familjeägd koncern och startade 1986 som ett mindre familjeföretag.
Under åren som gått har vi vuxit och blivit större, men alltid behållit våra värderingar i centrum. Omsorg, långsiktighet och ansvar, både på ett gemensamt och individuellt plan, är några av våra ledord. Vi bygger och bevarar för kommande generationer och försöker i allra högsta grad ta ansvar för att samhället i stort ska påverkas positivt av de projekt vi bedriver. Vi tror på långsiktig nytta och att den nås när alla inblandade sätter visionen, snarare än sig själv, i första rummet. Andersson Company Byggnads AB är helägt av AB Almö Lindö 1:75 .
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
20 dec. 2023 (16 dagar kvar)
Yrkesroll
Typ av anställning

Kontaktperson
Matilda Thelin
Email
Telefon

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb