Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Projektcontroller till säkerhetsbolag i södra Stockholm

Arbetsbeskrivning

I rollen som projektcontroller kommer du att bli en del av ett glatt och engagerat team som finns i både Stockholm och Göteborg och tillsammans hjälps åt att stödja verksamheten med administration och ekonomi. Du kommer att vara placerad på kontoret i södra Stockholm och rollen innebär att stötta verksamheten med avtals- och personaladministration, kundfakturering, hantering av leverantörsfakturor, delaktighet i bokslutsarbete och mycket mer. Ingen dag är den andra lik!

Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. att bestå av:
  • Projekt- samt avtalsadministration
  • Hela kundfaktureringsflödet; Fakturering, kreditering, flytt av kostnader, m.m
  • Hantering av leverantörsfakturor
  • Hantering av tidrapporter och löner
  • Uppföljning av ekonomi och leveransprocess
  • Delaktighet i bokslutsprocessen
Vem är du?

Vi söker dig som har en relevant utbildning och tidigare erfarenhet av administrativt arbete, ekonomi och fakturahantering. Har du arbetat som exempelvis ekonomiadministratör eller ekonomiassistent tidigare är det ett stort plus. Har du erfarenhet av större flöden från större bolag är det också fördelaktigt, likaså om du har tidigare erfarenhet i systemet Agresso och eller Agda. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du är serviceinriktad, lyhörd och gillar att ta ansvar. Viktigt är också att du trivs i ett högt tempo, är strukturerad och engagerad. Som person faller det dig naturligt att bemöta kunder, kollegor och medarbetare på ett trevligt och professionellt sätt. Vi tror att din serviceinriktade inställning, flexibilitet och samarbetsförmåga i kombination med ett effektivt och strukturerat arbetssätt med fokus på leverans och kvalitet är framgångsfaktorer för den här tjänsten.
Du kommer få ta del av både internutbildningar och upplärning av systemen som en del av din introduktion. Kunden har kunder och leverantörer inom offentlig sektor och myndighet och kommer genomföra en säkerhetsprövning på slutkandidat. Därav förutsätter vi att du inte har några anmärkningar i belastningsregistret.

Du erbjuds

Du erbjuds en roll som projektcontroller hos en av Nordens största arbetsgivare inom sin sektor och de har i flera år blivit rankade som en av Sveriges bästa arbetsgivare. Kontoret är beläget i södra Stockholm med gångavstånd till tunnelbana. Du erbjuds ett konsultuppdrag där du kommer att vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning de första 6 månaderna, med goda chanser till överrekrytering direkt till kund därefter. Start är omgående. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sara Winberg på sara.winberg@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.
Mer info
Kontaktperson
Sara Winberg
Telefon
Email
Sista ansökningsdag
12 apr. 2023 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare