Hoppa till innehåll
Ansök nu
Det finns en fortsatt stark efterfrågan av Paralegal och vi vill därför träffa dig som är redo för ett nytt steg i karriären! Har du erfarenhet sedan tidigare eller är du student som vill skaffa dig erfarenhet? Funderar du på hur arbetsmarknaden ser ut just nu, vilka tjänster som finns och vill träffas för att etablera en kontakt, bli en del av vårt nätverk och höra vilka roller vi har inom affärsområdet juridik?

Vem är du?
Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet av en assisterande roll och är tillgänglig för start omgående. Du har ett starkt intresse för juridik och trivs i föränderliga arbetsmiljöer. Våra kunder verkar inom alla branscher, nationellt som internationellt, För att lyckas i rollen behöver du vara en snabbfotad person som är lyhörd mot din omgivning. Vidare har du ett starkt kvalitetsfokus samt är både noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. Du har en eftergymnasial utbildning, goda kunskaper i Officepaketens alla delar och mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal samt skrift. Självklart lägger vi också stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är en prestigelös teamplayer med hög servicekänsla!

Din intresseanmälan
På Jurek träffar vi kandidater proaktivt och vill därför gärna komma i kontakt med dig som är intresserad av att ta nästa steg i karriären som Juristassistent eller Paralegal. Vi söker efter personer för både kortare och längre uppdrag och som helst finns tillgängliga omgående. Som konsult hos oss får chans att lära dig om olika branscher och organisationer. Du kommer att vara anställd i Jureks uthyrningsverksamhet och vara stationerad ute hos vår kund i Stockholmsområdet. Vi på Jurek erbjuder marknadsmässiga löner och förmåner. Som konsult har du en engagerad konsultchef som följer upp att du trivs, utvecklas men som också finns tillgänglig för coaching när du vill gå vidare till nästa steg i din karriär. Vid frågor kring uppdrag och vår verksamhet är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Felicia Pettersson på felicia.pettersson@jurek.se.

Vi intervjuar löpande, du är välkommen med din ansökan redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Om Jurek rekrytering och bemanning
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.
Alla aktuella tjänster/uppdrag - följ oss gärna på vår hemsida www.jurek.se och på LinkedIn.

sökord: juristassistent, paralegal, administratör
Mer info
Kontaktperson
Felicia Pettersson
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
06 okt. 2023 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare