Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Paralegal med inriktning Varumärkeshantering sökes till IP-byrå

Ansök nu
Om rollen

I den del av vår verksamhet som arbetar med IP, marknadsrätt och mediarätt finns några av landets skickligaste affärsjurister. Gemensamt för dessa rättsområden är att de berör marknader i snabb förändring, vilket ställer höga krav på framåtblickande rådgivning. Bolaget verkar inom gränssnittet där ny teknik och nya affärsmodeller möter verkligheten. Gruppen arbetar bland annat med att bevaka och försvara patent och andra immateriella rättigheter och är viktiga affärspartners för våra klienter.

Rollen som Paralegal med fokus på varumärkeshantering är bred och ger plats för stort eget ansvar och en möjlighet att engagera sig i många spännande utmaningar och projekt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Hantera varumärkesansökningar
  • Klassificeringar enligt PRV:s riktlinjer
  • Delta i klientmöten och självständigt korrespondera med klienter
  • Stötta upp i due diligence-processer
  • Kontakt med myndigheter
  • Arbeta i IT-systemet Patricia
  • Utveckling av nya rutiner och processer
Önskad erfarenhet och profil

För att lyckas i rollen behöver du trivas med att kombinera självständigt arbete och samarbete med dina kollegor. Du motiveras av en högpresterande miljö där stor vikt läggs vid att leverera hög kvalitet i allt du tar dig för. Vi tror att du har ett ansvarstagande och strukturerat förhållningssätt till dina arbetsuppgifter och att du har en egen drivkraft att framgångsrikt ta dina arbetsuppgifter och projekt i mål.

Vi söker dig som besitter gymnasiekompetens och som har ett par års arbetslivserfarenhet från tjänst som Paralegal eller motsvarande. Du har ett intresse för juridiska frågor och behärskar Office-paketet obehindrat. Våra klienter är ofta internationella företag och organisationer vilket innebär att mycket av arbetet är på engelska. Vi ser därför att det är av stor vikt att du behärskar engelska på en hög nivå, både i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av hantering av varumärkesportfölj samt erhållit relevant utbildning (Paralegal eller annan relevant utbildning på eftergymnasial nivå).

Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader med omgående start och för rätt person finns det även möjlighet till anställning efter denna tidsperiod hos kund. Arbetstiderna är förlagda på kontoret med viss möjlighet till flexibilitet. Du kommer att vara anställd hos oss på Jurek Talents AB och arbeta hos vår kund i centrala Stockholm. För frågor om tjänsten går det bra att kontakta ansvarig rekryterare Kristin Nelson på kristin.nelson@jurek.se. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!

Om Jurek Rekrytering & Bemanning

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.
Mer info
Kontaktperson
Kristin Nelson
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 okt. 2023 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare