Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Managementkonsult till Ensolution

Ansök nu
Arbetsbeskrivning

Ensolution söker dig som vill arbeta som konsult mot kommuner. Vi tror att du har erfarenhet från någon av de "mjuka verksamheterna", socialtjänst, vård- och omsorg eller skola/utbildning. På sikt finns det utifrån behov, även möjlighet att arbeta mot andra verksamhetsområden eller kommunal ekonomi och styrning. Kanske utvecklar du ett eget erbjudande mot ett annat verksamhetsområde. I så fall kan du räkna med vårt fulla stöd i det.

Till de huvudsakliga arbetsuppgifterna hör
  • Insamling och bearbetning av data
  • Utförande av kostnadskalkyler
  • Verksamhetsgenomlysningar
  • Analys och sammanställning av material
  • Muntlig och skriftlig presentation
Vi vill gärna att du efterhand tar en central roll i att driva Ensolutions expansion i Stockholmsområdet vad gäller företagets erbjudanden mot kommuner. Det är därför meriterande om du har goda kännedom de kommunala verksamheterna och helst inom socialtjänst-/utbildningsområdena. Det är en fördel om du har ett bra kontaktnät och ett gott rykte hos kommunerna i Stockholmsregionen med omnejd. Triggas du av det affärsmässiga i konsultrollen så är det ytterligare ett plus.

Vi vill att du kan bistå övriga konsulter i analys, presentation och försäljning med förankring i ovan nämnda erfarenhet från kommunal verksamhet. Du förväntas även delta i externa aktiviteter såsom konferenser, seminarier, analysdagar och workshops.

Är du den vi söker?

Du har 4 - 7 års erfarenhet från aktuell verksamhet - antingen som anställd eller som konsult. Du kanske har jobbat som ekonom, controller eller chef i en kommun eller stadsdel alternativt jobbat med verksamhetsutveckling som konsult mot offentlig sektor. Du har relevant utbildningsbakgrund som ekonom eller förvaltning.

Vi tror på frihet under ansvar och söker en självständig person med integritet, kreativitet, nyfikenhet och driv. Hos oss får du snabbt komma in och ansvara för hela processen från utveckling och försäljning till genomförande och uppföljning.

Rollen kräver även siffersinne och datorvana (särskilt Excel), en förståelse för verksamhetssystem, och ett intresse för databehandling och analys. Du bör också vara social, driven, orädd och nyfiken.

Givetvis är dina språkkunskaper i svenska mycket goda. Vissa resor inom Sverige kan förekomma då våra projekt finns över hela landet. Placering i Stockholm.

Du erbjuds

Hos oss hamnar du i ett litet flexibelt företag med korta beslutsvägar där du har stor möjlighet att påverka verksamheten, din egen arbetssituation och utveckling. Vi är opretentiösa människor som värderar samarbete och ett humanistiskt förhållningssätt. Detta gäller både kontakten med våra kunder och mellan medarbetare. Här finns ingen intern konkurrens, inga vassa armbågar, ingen "up-or-out"-mentalitet, vi lyckas tillsammans!

Vill du veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning, varför du vid frågor är varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström, tel. 070 751 93 43 alt. e-mail: marie.kallstrom@jurek.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Ensolution - vår affärsidé!

Vi hjälper Sveriges kommuner att få resurserna att räcka till. Detta gör vi genom att synliggöra brister, identifiera möjligheter och föreslå lösningar med utgångspunkt i individens behov.
Våra skräddarsydda mjukvaror och tjänster hjälper kommunala verksamheter att bedöma behov ändamålsenligt, resursfördela och skapa systematik för att göra arbetet mer verkningsfullt. Vi planerar för framtida behov, utvärderar och jämför utfall med ett stort antal andra kommuner i Sveriges alla län.
Vårt underlag hjälper kommunerna att fatta välgrundade beslut och göra bättre prioriteringar för hur resurserna ska fördelas och användas mer effektivt.
Till skillnad från generella produkter och traditionella managementkonsulter med ett allmänt erbjudande, har vi en lång historik av hårt avgränsad specialisering, där vi enbart jobbat med offentlig sektor och alltid utnyttjat specialgjorda mjukvaror och individbaserad data. Vi har genom åren skapat ett stort och helt unikt jämförelsematerial. Vi utvecklar kontinuerligt nya tjänster och mjukvaror för att möta kommunernas utmaningar och strävar alltid efter att ligga i absolut framkant inom vår nisch.
Mer info
Kontaktperson
Marie Källström
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare