Löneadministratör till Akademikerförbundet SSR

Löneadministratör till Akademikerförbundet SSR

Akademikerförbundet SSR är ett av arbetsmarknadens snabbast växande fackförbund för akademiker med ca 76 000 medlemmar. Hos oss får du arbeta i ett modigt förbund som gör skillnad. Vi står upp för en stark välfärd, ett jämlikt samhälle och alla människors lika värde. Vill du bli en av oss? Nu söker vi en löneadministratör till vårt förbundskansli i Stockholm!

Om rollen
I rollen som löneadministratör kommer du tillhöra ett team om totalt 6 personer och rapportera till organisationens ekonomichef. Tjänsten är bred och innebär ett självständigt helhetsansvar för lönehanteringen för verksamhetens ca 80 anställda tjänstemän. Utöver lönehanteringen kommer du också hantera ekonomiadministration.

Exempel på ansvarsområden och arbetsuppgifter;
  • Helhetsansvar för lönehanteringen
  • Administration kring förmåner, pensioner, försäkringar mm
  • Lönekartläggning
  • Support och stöd till organisationen i lönefrågor och ärenden
  • Hantering av arvoden till förtroendevalda
  • Utlägg och reseersättningar
  • Momsredovisning
  • Kundreskontraarbete
  • Bankavstämningar
  • Kvalitetssäkring och utvärdering av processer och rutiner
Vem är du?
För att trivas och lyckas i rollen som löneadministratör hos oss ser vi att du har erfarenhet från en liknande roll där du självständigt har hanterat hela löneprocessen från till ax till limpa. Du är van vid att arbeta och sätta dig in i olika lönesystem där vi ser erfarenhet av Flex HRM som meriterande. Vidare ser vi att du är van vid att arbeta i en supporterande roll och ta emot frågor från chefer och anställda rörande lön och övriga förmåner.

Som person är du nyfiken, noggrann, ansvarstagande och strukturerad. Du är bra på att självständigt driva dina uppgifter framåt med en hög integritet för ditt arbete. Rollen innebär många interna kontaktytor och vi ser därför att du är kommunikativ, samarbetsvillig, lösningsfokuserad och serviceinriktad, både mot dina teammedlemmar och andra kollegor i verksamheten.

Ansökan
I den här rekryteringsprocessen samarbetar Akademikerförbundet SSR med Jurek HR. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Cecilia Strååt på cecilia.straat@jurek.se alt 076-002 69 75 alternativt Siri Morberg på siri.morberg@jurek.se. Då urval och intervjuer sker löpande ser vi fram emot att få din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Akademikerförbundet SSR
Akademikerförbundet SSR är det ledande fackförbundet för samhällsvetare och du hittar oss i offentlig såväl som privat sektor. Våra 76.000 medlemmar är beteendevetare, ekonomer, folkhälsovetare, personalvetare, psykoterapeuter, socionomer och andra samhällsvetare, men också chefer och egenföretagare. Vi finns där för våra medlemmar och förtroendevalda och vi tar aktiv del i samhällsdebatten. Att arbeta enligt våra värdeord, passion för profession, engagemang, mångfald, jämställdhet och jämlikhet ser vi som en självklarhet.

Akademikerförbundet SSR värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. Självklart delar du också Akademikerförbundet SSR:s värdegrund om allas lika värde och engagemang för demokrati och internationell solidaritet. Läs mer om förbundet: www.akademssr.se.
Mer info
Kontaktperson Cecilia Strååt
Telefon 08-525 01 800
Email Mejla Cecilia Strååt
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Sista ansökningsdag 5 feb 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!