Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Legal & Compliance Officer till väletablerat företag i city

Publiceringsdatum
18 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Helena Woodcock
Email
Telefon
Ansök nu
Som Legal & Compliance Officer kommer du äga och ansvara för all compliance i företaget och din huvudsakliga uppgift blir att samordna och driva företagets löpande compliance- och dataskyddsarbete vilket innebär att säkerställa att policys och riktlinjer finns, implementeras och efterlevs. Vidare har företaget ett rigoröst ledningssystem för informationssäkerhet som du också ansvarar för. Inom legal, stöttar du verksamheten med juridisk expertis, både i den dagliga leveransen, i förhandlingar och vid förändringsinitiativ. Din kompetens och ditt engagemang kommer att vara avgörande för att säkerställa att företaget bibehåller sitt rykte som en korrekt och ansvarstagande aktör i branschen. I rollen rapporterar du direkt till VD.

Om Företaget

Företaget har en tydlig tillväxtagenda, är marknadsledande med flera av Sveriges största företag som sina kunder och har cirka 60 engagerade och affärsdrivna medarbetare som sätter mycket stort värde i att arbeta tillsammans för företagets kunder. Som medarbetare erbjuds du ett stort eget ansvar samt påverkans- och utvecklingsmöjligheter på en uppskattad arbetsplats med korta beslutsvägar. Företaget har ett attraktivt personalerbjudande tillsammans med många fina förmåner för sina anställda.

Vem är du?

Vi söker dig som efter avslutad svensk juristexamen har arbetat ca fem år på bolag och/eller advokatbyrå. Du är snarare en generalist än en specialist och du kan hantera såväl kommersiella avtal som dataskyddsfrågor. Du trivs som bäst i en bred roll där du får arbeta både med att stötta verksamheten med kundavtal och förhandling, samtidigt som du är den som brinner för och kontinuerligt utvecklar företagets omfattande compliance-arbete. Du är van att arbeta självständigt samtidigt som du är riktig lagspelare och du uppskattar samarbete med duktiga och drivna kollegor. Du är en doer som får saker ur händerna och du ser fram emot en roll där du får vara med och påverka och skapa värde.

Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande.

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se.
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 dec. 2023 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.
http://www.jurek.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb