Kommunikatör sökes till myndighet i Stockholm

Kommunikatör sökes till myndighet i Stockholm

Arbetsbeskrivning

I rollen ingår bland annat att ta fram en nationell kommunikationsstrategi och aktivitetsplan. Strategin och planen ska innehålla prioriterade kommunikationsaktiviteter. I rollen kommer du hjälpa till att skriva och lägga upp nyheter och rapporter på extrawebben. Föreslå och utarbeta nytt informationsmaterial där det finns behov. Vidare kommer du färdigställa en kommunikationsstrategi för enheten och ta fram en kommunikationsplan. Vidare kommer du hjälpa till att skriva och lägga upp nyheter och rapporter på extrawebben m.m.

Vem är du?

För att kunna lyckas i rollen kan du arbeta självständigt och kan ta egna initiativ i ditt arbete. Du visar att du har god samarbetsförmåga. För att vara kvalificerad för tjänsten har du;
  • Högskoleutbildning exempelvis inom media och kommunikation eller likvärdig utbildning och minst tre (3) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete.
  • Alternativt, gymnasium eller likvärdig utbildning samt fem (5) års arbetslivserfarenhet som kommunikatör
  • Kunskap om digital kommunikation, sociala medier och varumärkesbyggande
  • Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
  • Goda kunskaper i redigeringsverktyg (exempelvis Indesign, Photoshop m.fl.)
  • Goda kunskaper i webbpubliceringsverktyg (exempelvis Episerver, Sitevision m.fl.)
  • Erfarenhet av att arbeta med enkäter
  • Kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som skrift
Du ska även ha erfarenhet av att;
  • Arbetat som kommunikatör inom statlig myndighet (minst 6 månader)
  • Flerårig erfarenhet av strategiskt kommunikationsarbete, till exempel målgruppsanalys och framtagande av kommunaktionsstrategi och plan.
Vad vi erbjuder

Ett konsultuppdrag med start omgående och pågår fram 2023-12-31. Arbetet kommer att i huvudsak vara 100% men omfattningen kan komma att variera. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund och erbjuds en tidsbegränsad anställning. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Elvira Björebäck via mail: elvira.bjoreback@jurek.se

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om Jurek

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.
Mer info
Kontaktperson Elvira Björebäck
Telefon 08-525 01 800
Email Mejla Elvira Björebäck
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 29 mars 2023 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.