Hoppa till innehåll
Det du gör som Kandidatansvarig

I rollen som Kandidatansvarig på Jurek (Public) ansvarar du för att tillsammans med dina kollegor i teamet hitta de bästa kandidaterna till våra uppdrag.
Du kommer bland annat:
  • Självständigt genomföra rekryteringsprocesser genom annons, search, urval, intervjuer och referenstagningar
  • Bygga och bibehålla vårt nätverk av kandidater
  • Tillsammans med dina kollegor träffa våra kunder för kravprofilsmöten
  • Rekryteringsadministration och löpande dialog med kunder och kandidater
Den du är

Vi söker dig som är riktigt vass på administration och som vill jobba med rekrytering och sourcing. Kanske har du en universitetsexamen inom personal- eller beteendevetenskap och gärna erfarenhet av att arbeta med rekrytering. Du är en strukturerad person som trivs i en koordinerande roll med många kontaktytor och parallella projekt. Med fördel är du kommunikativ och har lätt för att uttrycka dig i skrift då du dagligen kommer att skriva olika typer av texter. Vi tror att du, precis som vi, har ett starkt driv och engagemang och vill vara en del av ett högpresterande team som har riktigt roligt tillsammans.

Att jobba på Jurek och Public

Hos oss får du utvecklas i en expansiv miljö med positiva och engagerade kollegor. Jurek är en fartfylld organisation med stark entreprenörsanda. Du kanske redan har sett vår VD och grundare Shervin Razani i Draknästet?

På Jurek Public får du möjligheten att arbeta brett inom olika tjänsteområden mot kunder inom offentlig sektor. Vi är ett härligt och energifullt gäng som består av konsultchefer, kandidatansvarig, rekryteringskonsulter och bid manager.

Jurek arbetar branschoberoende med konsult- och rekryteringstjänster, främst inom våra specialistområden Life Science, Law, Finance, HR, Marketing & Communication och Business Support. Jurek präglas av en företagskultur med hög ambitionsnivå, stort kundfokus och hög kvalité. Vi sitter i fantastiskt fina lokaler vid Biblioteksgatan i Stockholm.

Hoppas vi hörs!

Vill du veta mer är du varmt välkommen att höra av dig till rekryterande chef Eva Meyer på eva.meyer@jurek.se eller Teamledare & konsultchef Kajsa Lidén på kajsa.liden@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.
Mer info
Kontaktperson
Kajsa Lidén
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
03 apr. 2023 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare