Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Kandidatansvarig till Jurek Public i Stockholm

Publiceringsdatum
15 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Elvira Björebäck
Telefon
Ansök nu
Det du gör som Kandidatansvarig

I rollen som Kandidatansvarig i team Jurek Public ansvarar du för att tillsammans med dina kollegor i teamet hitta de bästa kandidaterna till våra uppdrag. Du kommer vara en viktig del i vårt operativa arbete.

Du kommer bland annat:
  • Bygga och bibehålla vårt nätverk av kandidater
  • Genomföra bemanningssuppdrag genom kravprofilsmöten, search, urval, intervjuer samt referenstagningar
  • Arbeta självständigt med egna bemanningsprocesser
  • Administration kopplat till våra bemanningsuppdrag och löpande dialog med kunder och kandidater.
Den du är

Vi söker dig som är relativt nyexaminerad eller har viss erfarenhet inom HR - området. Som person är du en strukturerad och trivs i en koordinerande roll med många kontaktytor och parallella projekt. Med fördel är du kommunikativ och har lätt för att uttrycka dig i skrift då du dagligen kommer att skriva olika typer av texter. Kanske har du en universitetsexamen inom personal- eller beteendevetenskap och gärna erfarenhet av att ha arbetat med bemanning. Vi tror att du, precis som vi, har ett starkt driv och engagemang och vill vara en del av ett högpresterande team som har riktigt roligt tillsammans. För oss är det viktigt att du är intresserad av offentlig sektor, du är nyfiken och vill lära dig hur vi arbetar mot våra offentliga kunder inom hela Sverige!

Att jobba på Jurek

Hos oss får du utvecklas i en expansiv miljö med positiva och engagerade kollegor. Jurek är en fartfylld organisation med stark entreprenörsanda. Du kanske redan har sett vår VD och grundare Shervin Razani i Draknästet?

Vi arbetar branschoberoende med konsult- och rekryteringstjänster, främst inom våra specialistområden Public, Life Science, Law, Finance, HR, Marketing & Communication och Business Support. Jurek präglas av en företagskultur med hög ambitionsnivå, stort kundfokus och hög kvalité. Vi sitter i fantastiskt fina lokaler på Biblioteksgatan 11, mitt på Stureplan.

Hoppas vi hörs!

Vill du veta mer är du varmt välkommen att höra av dig till rekryterande chef Eva Meyer på eva.meyer@jurek.se,

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 juni 2024 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.