Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Juriststudent för spännande extrajobb hos Norstedts Juridik

Publiceringsdatum
08 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Felicia Pettersson
Email
Telefon
Ansök nu
Arbetsbeskrivning

Denna roll passar dig som är social och framåt, dig som trivs med att prata inför olika grupper. Det är en spännande tjänst och ett ypperligt tillfälle för dig som är nyfiken på att få en inblick i olika företag i olika branscher.

I denna roll kommer du arbeta vid sidan av dina studier med att utbilda Norstedts Juridiks kunder inom JUNO. Arbetet innebär att du utbildar kunder i databasens användarområden och funktioner. Detta sker via webben samt ute på plats hos kunderna - när vi inte befinner oss i en pandemi.

Vem är du?
Vi söker dig som idag studerar juridik och har fullföljt minst två terminer av dina studier och har minst ett år kvar. Du är utåtriktad och besitter en god förmåga att kommunicera med olika typer av människor. Vidare är du flexibel, strukturerad och har god förmåga att lära dig nya system.

Vi tror att du idag studerar juridik vid Uppsala eller Stockholms Universitet och är intresserad av ett extraarbete om några timmar varje vecka.

Du erbjuds
Detta är en mycket god möjlighet för dig att få en insikt i en spännande verksamhet och samtidigt komma i kontakt med många intressanta kunder inom juridikområdet och sprida dina kunskaper om den digitala plattformen.

Detta är en tjänst där du kan planera väl framåt vilka dagar du kan arbeta och kan därför lätt kombinera denna tjänst med dina studier och kanske ett ytterligare extrajobb. Du kommer arbeta med utbildning av kunderna ca 4-5 timmar per vecka.

Har du några frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig konsultchef Felicia Pettersson på felicia.pettersson@jurek.se.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Om bolaget
Norstedts Juridik är marknadsledande utgivare och leverantör av juridiska tjänster med rötter 150 år tillbaka i tiden. Företagets digitala informationstjänst används av Sveriges största advokatbyråer, domstolar, myndigheter och kommuner. Vi erbjuder juridisk fortbildning och är utgivare av Sveriges Rikes Lag, lagkommentarer i det Gula respektive Blå biblioteket och Lexino, litteratur i den rödvita serien samt över 100 andra juridiska titlar årligen.

Norstedts Juridik är en del av Karnov Group.Läs mer om JUNO här: www.nj.se/juno
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 dec. 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.
http://www.jurek.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Stockholms stad
Administration
Företagslogga
Stockholms stad
Administration
Företagslogga