Junior redovisningsekonom till säkerhetsbolag

Junior redovisningsekonom till säkerhetsbolag

Arbetsbeskrivning:

För kunds räkning söker vi nu en junior redovisningsekonom till ett hyrköpsuppdrag. I din roll som junior redovisningsekonom kommer du tillsammans med övriga ekonomiteamet främst fokusera på redovisning kopplat till avstämning av kassa och bank samt anläggningsregister. Kunden är verksam inom en transaktionsintensiv bransch och det kan bli en del repetitiva arbetsuppgifter. I din roll rapporterar du till redovisningschefen.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:
  • Avstämning
  • Anläggningstillgångar
  • Löpande bokföring
  • Ad hoc
Vem är du?

Du har med fördel jobbat som ekonomiassistent i ett par år alt som junior redovisningsekonom. Har du erfarenhet från internationell verksamhet och större faktura flöden så kommer vi se det som meriterande. Du trivs i snabbrörliga organisationer med högt tempo och många interna kontaktytor. Som person är du prestigelös, hjälpsam och tar eget initiativ för att lösa dina uppgifter. Vidare talar och skriver du obehindrat på svenska och engelska.

Du erbjuds:

Du erbjuds ett konsultuppdrag med start i mars-april och som förväntas fortlöpa i 6 månader och där tjänsten kommer övergå till direkt anställning. Tjänsten är förlagd på kundens kontor i centrala Stockholm och delar av arbetet kan utföras på distans. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Mer info
Kontaktperson Gabriel Spennare
Telefon 08-525 01 800
Email Mejla Gabriel Spennare
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 22 feb 2023 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.