Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Junior project controller för uppdrag inom fastighetsbranschen

Publiceringsdatum
26 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Sara Winberg
Telefon
Ansök nu
Arbetsbeskrivning

Till vår kund, som är en stor aktör inom bygg- och fastighetsbranschen, söker vi nu en projectcontroller som vill fortsätta utvecklas i sin roll. Rollen innefattar projektredovisning för producerande projektorganisationer. Man kommer att bli spindeln i nätet med breda kontaktytor och agera som länken mellan ekonomiavdelningen och verksamheten. Arbetet kommer att innefatta budget- och prognosprocesser, rapportering av slutkostnader i samband med bokslut samt ansvara för analys och uppföljning i enskilda projekt.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:
  • Budget och prognos
  • Analys och uppföljning av enskilda projekt
  • Rapportera ekonomiska resultat i samband med kvartals- och årsbokslut
  • Stötta linjechefer i ekonomistyrning av projekt
Vem är du?

Vi söker dig med ett par års erfarenhet i rollen som projektcontroller och med fördel har du erfarenhet från byggbranschen, alternativt fastighetsbranschen, och har jobbat med projektredovisning och projektuppföljning. Som person är du en doer och får saker gjorda, likaså är du kommunikativ och strukturerad och har en hög analytisk förmåga. Du har en god förmåga att bygga relationer och kan kommunicera flytande på både svenska och engelska i tal och skrift.

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag med start senast i maj och som förväntas löpa till årsskiftet. För rätt person kan det finnas möjligheter till överrekrytering. Tjänsten är förlagd på heltid och arbetet utgår från kundens lokaler i Sundbyberg med viss möjlighet till distansarbete. Du kommer att bli en del av ett trevligt team där du får stora kontaktytor runtom i organisationen. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef, Sara Winberg på sara.winberg@jurek.se

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.
Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 april 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.