Junior ekonomiassistent inom kundreskontra till bolag i City

Junior ekonomiassistent inom kundreskontra till bolag i City

Arbetsbeskrivning:

Vi söker nu en junior ekonomiassistent inom kundreskontra till kund i Stockholm City. Du kommer ingå i ett team på två personer och rapportera till kundreskontrachefen. I rollen ingår administration kopplat till kundreskontra och fakturering. Vidare kommer du även skötta viss manuell fakturering samt viss påminnelsehantering.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:
  • Kundreskontra
  • Manuell fakturering
  • Påminnelsehantering
  • Stötta övriga ekonomifunktionen
Vem är du?

Du har med fördel jobbat som ekonomiassistent inom kundreskontra eller som administratör med faktura hantering. Du trivs i organisationer där man motiveras av förändring och där du får ta stort eget ansvar. Har du tidigare erfarenhet från Agresso så kommer vi se det som meriterande, och vi ser även att du har erfarenhet från Excel. Som person är du prestigelös, nyfiken och mån om att göra ett bra jobb. Vidare talar och skriver du obehindrat på svenska och engelska.

Du erbjuds:

Du erbjuds ett konsultuppdrag med start i mars-april och som förväntas fortlöpa i 6 månader och där tjänsten kommer övergå till direkt anställning. Tjänsten är förlagd på kundens kontor i centrala Stockholm och delar av arbetet kan utföras på distans. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Mer info
Kontaktperson Gabriel Spennare
Telefon 08-525 01 800
Email Mejla Gabriel Spennare
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 19 feb 2023 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.