Hoppa till innehåll

Ekonomiassistent till entreprenörsbolag i Årsta

Ansvarsområde

Vi söker nu dig som är i början av din karriär som ekonomiassistent och som vill till ett dynamiskt och entreprenörsdrivet bolag. I din roll som ekonomiassistent kommer du stötta redovisningsansvariga med den löpande redovisningen och bokslutsarbetet. Du kommer självständigt hantera hela leverantörsreskontra flödet samt ansvara för bankavstämningen. Du ingår i ett team på tre personer och rapporterar till redovisningsansvarig.

Dina Huvudsakliga Utmaningar:
  • Leverantörsreskontra
  • Uppdatera leverantörsregister
  • Avstämning
  • Stötta vid bokslut
  • Ad hoc uppgifter
Den Ideala Kandidaten:

Vi söker dig med bakgrund från administrativt arbete alternativt att du tidigare har jobbat med leverantörsreskontra. Vi kommer se det som meritande om du har en universitetsexamen inom ekonomi alternativt om du har studerat en YH utbildning inom redovisning, men viktigast för oss är din inställning och personlighet. Som person trivs du i snabbrörliga och entreprenöriella organisationer där du ges möjlighet till stor påverkan på ditt dagliga arbete. Du är även en driven, kommunikativ och social person som är van att presentera ekonomiskt material till icke-ekonomer. Vidare ser vi att du motiveras av att ta egna initiativ och som är nyfiken på nya lösningar för att effektivisera det dagliga arbetet. Vidare talar och skriver du obehindrat på svenska och engelska.

Vad vi Erbjuder:

Vi erbjuder en konsultanställning med omgående start och som förväntas fortlöpa i 6 månader och därefter är tanken på en direktanställning hos kunden. Kunden har sitt kontor i Årsta och arbetet sker under kontorstider. Det kommer även finnas möjlighet till arbete på distans men utgångspunkten är ca 3 dagar i veckan på plats. Tjänsten är förlagd på 100% baserat på en 40h arbetsvecka..

Hos Jurek Recruitment & Consulting är vi stolta över att kunna erbjuda dig en attraktiv och konkurrenskraftig månadslön. Din professionella och personliga välbefinnande är viktiga för oss, och därför inkluderar vårt erbjudande även en generös semesterförmån samt möjligheter till friskvårdsaktiviteter. Vi tror på att stötta och engagera våra konsulter på bästa sätt, och därför tillhandahåller vi även en dedikerad konsultchef som finns där för att stödja dig i din arbetsresa.

Om du har några frågor eller vill veta mer om denna spännande tjänst är du varmt välkommen att kontakta vår konsultchef, Gabriel Spennare, via e-post på gabriel.spennare@jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig och diskutera hur denna möjlighet kan vara nästa steg i din karriär..

Om Oss:

Jurek Recruitment & Consulting erbjuder en omfattande portfölj av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut talanger inom en mängd områden, från studenter till erfarna akademiker med specialistkompetens. Våra uppdrag spänner över områden som juridik, ekonomi, HR, marknadsföring och administration. Låt oss hjälpa dig att ta nästa steg i din karriär!
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
06 dec. 2023 (4 dagar kvar)

Kontaktperson
Gabriel Spennare
Email
Telefon

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.
http://www.jurek.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare