Investor söker en driven Paralegal/Executive Assistant

Investor söker en driven Paralegal/Executive Assistant

Om rollen

Denna spännande roll innehåller många roliga och breda arbetsuppgifter och projekt där du självständigt under eget ansvar säkerställer en väl fungerande vardag för dina chefer. Vi söker dig som är proaktiv och är van vid att hantera parallella arbetsuppgifter i en varierad och föränderlig arbetsmiljö under tidvis högt tempo. I dina arbetsuppgifter ingår bl a:
  • Supportera Legal & Compliance teamet i den dagliga verksamheten
  • Bistå med kvalificerad support, primärt med kalender, mötesbokningar och reseplanering
  • Ansvara över koordinering och administration kring bolagsärenden, fullmakter, registreringar, kontakter med myndigheter, etc.
  • Planera och administrera ledningsgruppsmöten och styrelsens kommittéer
  • Hantera funktionens digitala system, till exempel det juridiska dokumentationssystemet
  • Hantering/arkivering av juridiska dokument
  • Övrig kvalificerad administrativ support och service
Din erfarenhet och personlighet

Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen är du en skicklig administratör, har öga för detaljer med förmåga att förstå helheten. Du har en väl utvecklad kommunikativ förmåga och är van att anpassa din tonalitet till olika sammanhang och personer. Du arbetar proaktivt och strukturerat och drivs av att ta dig an nya utmanande uppgifter. Som person är du flexibel, ansvarstagande, pålitlig och gillar att tänka utanför boxen. Du är en serviceinriktad lagspelare med förmåga att skapa och utveckla goda relationer omkring dig.

Vi arbetar i en internationell kontext och koncernspråket är engelska, du bör därför ha utmärkta kunskaper i både svenska och engelska. Du har även mycket goda kunskaper i Officepaketet, är generellt digitalt uppdaterad och tycker det är kul och har lätt att lära nya system.

Ansökan och övrig info

I denna rekrytering samarbetar Investor med Jurek Business Support. Känner du dig lockad av rollen så tveka inte att skicka in din ansökan med CV och personligt brev redan idag då vi kommer att göra urval och intervjuer löpande. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Kristin Nelson, kristin.nelson@jurek.se eller Researcher Nina Hallin, nina.hallin@jurek.se.

Investor, som grundades av familjen Wallenberg 1916, bygger och utvecklar ledande och hållbara företag. Genom betydande ägande och styrelserepresentation driver vi de initiativ som vi bedömer skapar mest värde för varje enskilt företag. Besök oss gärna på www.investorab.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: Executive Assistant, Ledningsassistent, Paralegal, Assistent, Juristassistent, Administrativ assistent, Legal Assistant
Mer info
Kontaktperson Susanne Waering
Telefon 08-525 01 800
Email Mejla Susanne Waering
Område Stockholms stad
Yrkesroll Juridik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Sista ansökningsdag 7 apr 2023 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!