Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Intresseanmälan till rollen som redovisningsekonom

Publiceringsdatum
17 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Melisa Karisik
Email
Telefon
Ansök nu
Arbetsbeskrivning
Ekonomi är ett av Jureks största affärsområden och vi ser idag en ökad efterfrågan på redovisningsekonomer från våra kunder. Jurek är specialiserade på ekonomiroller och har kunder vars verksamhet opererar både nationellt och internationellt. Vi får löpande in nya uppdrag inom ekonomi och ser en ökad efterfrågan på redovisningsekonomer för uthyrningsverksamhet. I rollen som redovisningsekonom kommer du bland annat arbeta med löpande redovisning, månads- och årsbokslut, deklarationer, skatt- och momsredovisning.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • Löpande bokföring
  • Månads-och årsbokslut
  • Årsredovisning
  • Deklarationer
  • Momsredovisning
  • Delaktighet vid effektiviseringsprojekt
  • Ad hoc
Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från arbete som redovisningsekonom och vill ta större ansvar för mer kvalificerad redovisning. Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller en KY-utbildning med inriktning mot ekonomi och vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i olika typer av affärssystem. Som konsult på Jurek ser vi att du är positiv, prestigelös och en god teamplayer som tar stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Ute hos kund representerar du Jurek och delar våra värderingar kring att vara en god kollega och konsult.

Du erbjuds
Du kommer att vara anställd i Jureks uthyrningsverksamhet och vara stationerad ute hos vår kund. Utifrån kundens behov kan du erbjudas hybridlösning och en anställning på heltid alternativt deltid. Som konsult via Jurek får du marknadsmässiga förmåner som fast månadslön, friskvård och en engagerad konsultchef. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Sara Winberg på sara.winberg@jurek.se. Välkommen med din ansökan redan idag på www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Vi intervjuar löpande, du är välkommen med din ansökan redan idag!

Om Jurek rekrytering och bemanning

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.

Sökord: redovisningsekonom, redovisningskonsult, bolagsekonom, accountant.
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 dec. 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.
http://www.jurek.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare