Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

HR-student till spännande deltidstjänst

Ansök nu
Mer om rollen:

Här kommer du bli en del av ett HR-team om fyra medarbetare, där du framför allt kommer arbeta tätt tillsammans med två HR Partners. Detta innebär att stötta och supportera dem i alltifrån systemuppdateringar, personaladministration och i specifika projekt. Du kommer jobba brett, men med visst fokus på administration och helt enkelt bidra där du behövs som mest!

Vem du är:

Personen vi söker till detta uppdrag studerar just nu till personalvetare, eller motsvarande, och har kommit en bit in i sina studier. Du är på jakt efter ett flexibelt och meriterande arbete vid sidan av dina studier och tycker det känns spännande att bli en del av ett HR-team och få insyn i hur HR-arbetet bedrivs hos ett globalt bolag. Som person är du nyfiken, prestigelös, initiativtagande och en fena på administration!

Om uppdraget:

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek HR, med start så snart som möjligt och löpande framåt - initialt fram till årsskiftet. Omfattning på uppdraget kommer variera över tid, men om cirka 40-50%. Du kommer bli anställd hos oss, men arbeta ute hos vår kund - som har kontor i Sickla. Vid frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef My Andersson på my.andersson@jurek.se. Vi hoppas tillsätta detta uppdrag så snart som möjligt, så visa gärna ditt intresse direkt.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: HR, human resources, HR Administrator, HR-administratör, HR Coordinator.
Mer info
Kontaktperson
My Andersson
Telefon
Email
Sista ansökningsdag
16 juni 2023 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare