Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

HR-konsult sökes till kommun i Stockholm!

Ansök nu
Arbetsbeskrivning

I detta uppdrag kommer du att arbeta med att utreda och fastställa vilket avtal som är bäst anpassat för kundens medarbetare. Dina huvudsakliga uppgifter kommer att att vara:
  • Kartlägga kunds medarbetares nuvarande arbetsuppgifter, arbetstider och anställningsvillkor.
  • Utföra analys av eventuella skillnader samt undersöka vilket anställningsavtal som är bäst anpassat för att uppfylla kunds uppdrag.
  • Undersöka hur årsarbetstiden för medarbetare kan förläggas över hela verksamhetsåret, utifrån ett för arbetsmiljön hållbart sätt.
  • Utredningen ska genomföras i tät dialog med medarbetarnas arbetstagarorganisationer.
  • Jämföra med gällande lagar, förordningar och avtal samt andra kommuner och förvaltningar med liknande uppdrag och/eller liknande förutsättningar.
Du kommer att tillhöra HR-enhetens team och rapportera till HR-chef, men även rapportera till projektägare och projektledare för utredningsuppdraget.

Vem är du?

Som person förväntas du på ett effektivt, framtidsorienterat och på ett professionellt sätt uppmärksamma och identifiera behov. Vidare visar du på god kommunikativ förmåga i tal och skrift på svenska.

Du uppfyller följande;
  • Examen från universitet/högskola
  • Erfarenhet från att genomföra utredningsuppdrag inom HR-området.
  • Mycket god arbetsrättslig kompetens.
  • mycket god kunskap inom kollektivavtal, specifikt AB 20 och HÖK21, bilaga M. Spetskompetens behövs därmed.
  • Beroende på slutsats i utredningens slutfas även ska kunna ge förslag på process för eventuell implementering efter utredning.
Det är meriterande för tjänsten är om du har erfarenhet av att transformera från ett kollektivavtal till ett annat.

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag på heltid 100%. Uppdraget förväntas starta 2023-06-01 och pågå till och med 2023-12-31. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund i Stockholm. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Clara Granlund på Clara.granlund@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.
Mer info
Kontaktperson
Clara Granlund
Telefon
Email
Sista ansökningsdag
06 juni 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare