Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

HR-generalist till spännande konsultverksamhet

Ansök nu
Om rollen

I rollen som HR-generalist kommer du arbeta brett med HR-frågor och stötta både chefer och medarbetare. Detta innebär alltifrån medarbetarsamtal till arbetsrättsliga frågeställningar. Verksamheten består av drygt 160 medarbetare, varav 25 chefer och du kommer tillträda en roll med många kontaktytor. Även om du självständigt kommer driva HR-funktionen har du ett tätt samarbete bland annat med en intern jurist och VD - som du också rapporterar till.

Vem är du?

Personen vi söker till denna roll har minst ett par års erfarenhet av brett HR-arbete och tycker det känns spännande att få axla en ansvarstagande roll på ett mindre bolag. Du känner dig trygg i den grundläggande arbetsrätten och har troligen jobbat med chef- och medarbetarstöd sedan tidigare. Som person tror vi att du är orädd, har en stark integritet och är självdrivande i ditt arbete.

Mer om uppdraget

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek HR med start i juni och löpande ett år, med en omfattning på 75-100%. Här kommer du bli en del av en familjär kultur, med högt i tak och där du kommer få vara med och göra skillnad både för chefer och medarbetare internt. Vår kund har sina lokaler centralt placerade i Stockholm City, där möjlighet finns att arbeta hemifrån vid behov. Vid frågor kring uppdraget är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef My Andersson på my.andersson@jurek.se. Vi hoppas tillsätta detta uppdrag så snart som möjligt, nyfiken? Hör av dig eller skicka in din intresseanmälan direkt.

Vi ser fram emot att höras!

Sökord: HR, human resources, People Generalist, HR Koordinator, HR Coordinator, People Coordinator.
Mer info
Kontaktperson
My Andersson
Telefon
Email
Yrkesroll
Sista ansökningsdag
09 juni 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare