Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

HR-Generalist till Nordic Infucare

Publiceringsdatum
29 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Cecilia Strååt
Telefon
Ansök nu
Nordic Infucares målsättning är att höja livskvaliteten för patienter som lider av kroniska sjukdomar genom att tillhandahålla behandling i hemmet. Vi är verksamma i Norden och söker nu vår nya HR-kollega som vill ta ett nästa steg i sin karriär och utvecklas tillsammans med oss!

Om rollen
I rollen som HR-Generalist kommer du att arbeta tätt tillsammans med HR-chefen och utveckla HR avdelningen i den HR transformation som pågår. Ditt främsta ansvar är att hantera de HR-administrativa uppgifterna utifrån ett nordiskt perspektiv, men du kommer också att involveras i det övriga HR-arbetet och stötta verksamhetens chefer i olika HR-processer.

Dina ansvarsområden och arbetsuppgifter innefattar bland annat:
  • Ansvar för olika HR-processer såsom on- och offboarding och performance review
  • Uppdatering och underhåll av policys och personalhandbok
  • Uppdatera innehållet på intranätet och i sociala medier
  • Ansvar för arbetsmiljöarbete
  • Ansvarig för kontakt och koordinering gentemot vårt Business shared Service Center för lönehantering
  • Rapportering av HR-data till ägarbolaget i Frankrike
  • Pensions- och försäkringsadministration
  • Administration kring företagsbilar
  • Supportera HR-chefen i olika HR-initiativ
Vem är du?
Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom HR eller motsvarande samt 1-3 års erfarenhet av en HR-administrativ roll där du med fördel har erfarenhet av lönehantering (internt eller mot en extern löneleverantör). Du har en stark drivkraft och nyfikenhet att utvecklas i en bredare roll och har med fördel arbetat i en nordisk organisation. Eftersom en stor del av kommunikationen i företaget är på engelska känner du dig bekväm i engelska språket, i såväl tal som skrift.

Som person är du nyfiken, självständig och utvecklingsinriktad. Du har ett strukturerat och lösningsorienterat arbetssätt och samtidigt som du är noggrann, har du förmågan att lyfta blicken och se saker utifrån ett större perspektiv. Då du kommer att ha många kontaktytor i organisationen både inom Norden och Europa har du en fallenhet för att skapa förtroendefulla relationer.

Ansökan
I den här rekryteringsprocessen samarbetar Nordic Infucare med Jurek HR. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Cecilia Strååt på cecilia.straat@jurek.se alt 076-002 69 75. Då urval och intervjuer sker löpande ser vi fram emot att få din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Nordic Infucare
Nordic Infucare grundades år 2004 och erbjuder specialiserad behandling i hemmiljö för patienter som lider av kroniska sjukdomar. Under årens lopp har Nordic Infucare byggt upp en omfattande kompetens och marknadsnärvaro inom områdena diabetes, kardiologi och pulmonologi, neurologi och immunologi.

Idag har vi runt 200 medarbetare i Norden varav majoriteten finns i Sverige. Sedan 2013 är vi en del av Air Liquide-koncernen. För mer information om oss, läs mer på www.infucare.com.
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 mars 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!