Hoppa till innehåll
Akademikliniken är idag Nordens ledande privata aktör inom estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi, injektioner och hudvård. Med omfattande erfarenhet och hög nivå av expertis är vi ledande inom vårt område. Med bas i Sverige och verksamhet i Norge och Danmark utför vi mer än 60 000 estetiska behandlingar per år. Vi är stolta över våra extremt nöjda kunder och drivs och motiveras av vår vision, "Världens nöjdaste kunder. Med sig själva".

Om rollen

Vi söker nu en driven HR generalist som vill bli vår nya stjärna inom HR till organisationen. Du kommer att arbeta nordiskt och ta ägandeskap för HR processerna inklusive kontakt med externa lönebyråer och hantering av frågor inom pension, försäkringar, anställningsavtal m.m. Vidare kommer du att bidra till att utveckla våra ledare, system och processer med målet att uppnå effektivare arbetssätt i Norden. Vi erbjuder en tjänst med mycket eget ansvar, varierande arbetsuppgifter och stor utvecklingspotential. Du blir del av en bransch som växer och ett ledande företag med de bästa talangerna. Du kommer att arbeta nära våra chefer och medarbetare i olika delar av organisationen och rapportera till Group CEO Annika Söderberg.

Ett urval av arbetsuppgifter:
 • Bollplank och support i HR frågor till samtliga ledare och medarbetare (lön, anställningsvillkor, HR-systemfrågor, friskvård, arbetsmiljö, trivsel m.m.)
 • Anställningsavtal, både fast- och visstidsanställda, för alla yrkeskategorier. Ansvarar för mallar, signeringsprocesser och "farfarsprinciper".
 • Avtalsfrågor och kontakt med externa specialister vid behov. Följa arbetsvillkor och det arbetsrättsliga området.
 • Löpande HR policies inklusive uppdatera personal - och chefshandbok.
 • Håller i HR årshjulet och stöttar cheferna (mallar för mål & utvecklingssamtal, lönerevision, ledarakademin m.m.)
 • Håller i och följer upp årlig medarbetarmätning, Peakon.
 • Tillsammans med ledningsgruppen planera och genomföra kompetensutveckling med fokus på ledarna.
 • Tillsammans med ledningsgruppen och ledarna bistå vid rekrytering, kompetensplanering, successionsfrågor m.m.
 • Driver egna HR projekt.
Om dig

Vi ser gärna att du har en personavetarexamen i grunden, och flera års erfarenhet av brett HR arbete där du självständigt har drivit frågor och projekt. Vidare är det viktigt att du är noggrann, gillar ordning och reda samt är bra på att strukturera och prioritera ditt arbete. Har du erfarenhet av att arbeta nordiskt och inom service- eller tjänsteföretag på konsumentmarknaden är det ett stort plus. Du lyhörd och serviceinriktad och har förmåga att samarbeta med olika yrkesgrupper.

Övriga personliga egenskaper som vi värdesätter är:
 • Förmåga att jobba självständigt och ta egna initiativ.
 • Förmåga att initiera och implementera förbättringar.
 • Flexibel och prestigelös
 • Trygg med bra etisk kompass och integritet.
Ansökan och övrig information

Detta är en tillsvidareanställning och du utgår från vårt huvudkontor på vår största klinik i Storängsbotten i centrala Stockholm. Då rollen är nordisk sker mycket av arbetet digitalt men alltid med verksamheternas behov först. Vi värdesätter en närvarande support då våra medarbetare arbetar kliniskt med patienter, men vi erbjuder även flexibilitet med möjlighet att jobba hemifrån.

I den här rekryteringen samarbetar Akademikliniken med Jurek HR. Då urval och intervjuer kommer att ske löpande ser vi fram emot att få din ansökan snarast möjligt. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Josefin Englund på josefin.englund@jurek.se alt 076-002 69 74.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson
Josefin Englund
Telefon
Email
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 apr. 2023 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare