Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

HR Business Partner till internationellt fintech-bolag

Arbetsbeskrivning:

I rollen som HR generalist/jr HR Business Partner kommer du driva den operativa, och till viss del strategiska, HR-agendan för den svenska delen av verksamheten. Du rapporterar till HR Manager med placering i Finland och blir en del av en global HR-hub som har ett tätt samarbete. I rollen kommer du arbeta brett med HR och hantera alltifrån rekrytering, arbeta med målstyrning, utbildning och utveckling. Du arbetar nära verksamhetens ledare och stöttar dem i en bredd av frågeställningar. Vidare kommer rollen innebära att:
  • Utveckla, uppdatera policys och rutiner
  • Hantera arbetsrättsliga frågor för den svenska delen av verksamheten
  • Driva och utveckla HR-funktionen i nära samarbete med kollegor inom HR
  • Skapa utbildningsprogram för chefer och medarbetare
Vem är du?

Trivs du som bäst i en hands on roll, där du får vara med och driva, påverka och utveckla? Gillar du att vara en del av en organisation i förändring, där den ena dagen inte är den andra lik? Känns det lockande att vara en del av ett multiinternationellt bolag där du får arbeta brett med HR och bidra med din lokala expertis? Då är du den vi letar efter till detta uppdrag.

Vi tror att du i botten har en akademisk utbildning inom HR eller annat som bedöms likvärdigt. För att bli framgångsrik i rollen har du arbetat i breda HR-roller tidigare, troligen som HR-generalist eller jr HR Business Partner - i ett antal år. Du känner dig trygg i HR-årshjulet och har goda kunskaper i arbetsrätten och vet hur du tillämpar den praktiskt. Har du dessutom tidigare erfarenhet från tech-branschen, ser vi det som meriterande men inte ett krav.

Om uppdraget

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek HR med tilltänkt start så snart som möjligt och därefter löpande sex månader, med chans till förlängning alternativt överrekrytering hos kund för rätt person. Vår kund har sitt kontor beläget centralt i Stockholm. Vi hanterar urval och intervjuer löpande och hoppas tillsätta detta uppdrag så snart som möjligt, vänta därför inte med din ansökan! Frågor eller funderingar? Hör av dig till ansvarig konsultchef My Andersson på my.andersson@jurek.se eller 073 745 43 11.

Sökord: HR Generalist, HR Business Partner, Human Resources, HR Advisor, People & Culture Generalist.
Mer info
Kontaktperson
My Andersson
Telefon
Email
Sista ansökningsdag
13 apr. 2023 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare