Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

HR-Business Partner till bolag i norrort

Ansök nu
Om rollen

Som HR Business Partner hos vår kund kommer du att tillhöra ett team om ytterligare två kollegor och rapportera till HR-chef. Du kommer vara med att stötta befintliga kollegor och driva processer självständigt.

Mest förekommande arbetsuppgifter men begränsas inte till:
  • Hantera arbetsrättsliga frågeställningar samt fackliga förhandlingar
  • Rådgivning vid personalärenden
  • Systematiskt arbetsmiljöarbete
  • Driva årliga/löpande HR-processer (ex medarbetarundersökning, kontakt med extern löneleverantör, lönekartläggning, lönerevision
Vem är du?

Vi tror att du har 1-3 års erfarenhet av liknande arbete och har tidigare erfarenhet av facklig förhandling och stödja chefer. Vidare ser vi att du tar initiativ och kan arbeta självständigt med minimal tillsyn. Din drivenhet och målinriktade inställning gör att du kan arbeta effektivt och uppnå resultat även i en dynamisk arbetsmiljö. Dessutom är din förmåga att vara lösningsorienterad en avgörande fördel när du möter komplexa HR-utmaningar. Du ser inte problem, du ser möjligheter och har förmågan att hitta kreativa och praktiska lösningar som gynnar både medarbetare och organisationen som helhet.

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag ute hos vår kund som förväntas starta omgående och kommer löpa på till slutet av November, med goda chanser till förlängning. Arbetet utförs ute hos vår kund som har kontor i norra delen av Stockholm. Du kommer att vara anställd hos oss på Jurek Talents AB. För frågor om tjänsten går det bra att kontakta ansvarig konsultchef Mikaela Danilovic på mikaela.danilovic@jurek.se. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Kontaktperson
mikaela danilovic
Telefon
Email
Sista ansökningsdag
26 okt. 2023 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare