Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Head of Finance till växande mediabolaget We Are Era

Publiceringsdatum
14 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Marie Källström
Email
Telefon
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Som Head of Finance kommer du att ha ett övergripande ansvar för ekonomin av den svenska verksamheten, vilket innebär allt ifrån finansiell rapportering, redovisning, budgetering samt affärsplanering. Rollen innebär även att man kommer stötta med investeringskalkyler och eventuella förvärvsanalyser. Du kommer ansvara för all redovisning och rapportera till Europeisk CFO.

Dina arbetsuppgifter innebär bl.a.
  • Övergripande finansiellt ansvar för redovisningen i Sverige
  • Del i ledningsgruppen
  • Ansvara för budget och prognoser
  • Lönsamhetsanalyser
  • Support och stöttning till SCC
  • Ansvara för skatter och myndighetsrapportering
  • Cashflow analyser
  • Koncernrapportering till huvudkontoret
  • Kontaktperson till revisorer
  • Ansvara för system och processutveckling
Utöver detta innebär rollen även att man aktivt är del i att driva och utveckla affären tillsammans med de övriga i ledningsgruppen och arbeta nära CEO gällande business reviews.

Vem är du?

Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi samt god erfarenhet av finansiell rapportering, regelverk och affärsutveckling varav minst ett par års erfarenhet av liknande roll. Du är strategisk och analytisk men även en föregångare i utvecklingen och du inspirerar andra med din entusiasm. Självständighet är ditt signum och du är trygg i din expertis, utan att låta prestige komma i vägen. Att samarbeta är en naturlig del av vem du är och du har enastående kommunikationsförmåga. Att bygga nätverk är en styrka hos dig och du vet att det är nyckeln till framgång i en utmanande bransch. Du älskar att skapa struktur och ser alltid helheten även i de mest utmanande situationerna.

Du har goda erfarenheter av både controlling, redovisning och regelverksefterlevnad. Har du dessutom erfarenhet av internationell verksamhet och koncernrapportering är det meriterande. Du har god datavana och systemintresse och är en erfaren användare av Officepaketet. Du talar och skriver även svenska och engelska flytande.

Vi erbjuder

Hos oss på Weareera erbjuds du en varierad och flexibel tjänst i ett spännande bolag i tillväxt. Hos oss har varje individ har en värdefull röst och bidrar till vår framgång. Här har du möjlighet att forma din framtid och samtidigt vara en del av vår spännande resa mot framgång. Om detta är lika viktigt för dig som det är för oss så skicka gärna in din ansökan idag.

I den här rekryteringen samarbetar Weareera med Jurek Rekrytering och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på tel. 070 751 93 43 alternativt marie.kallstrom@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten

We Are Era är sedan 2018 ett helägt dotterbolag till RTL och Bertelsmann Group. We Are Eras vision är att driva den nya eran av kreatörer, räckvidd, content och produktion på tolv europeiska marknader fördelat på åtta lokala kontor i Amsterdam, Berlin, Köln, Köpenhamn, Paris, Madrid, Milano och Stockholm.

We Are Era är den första pan-europeiska influencerbyrån med 250 anställda runt om hela Europa. Gör självförverkligande till din prioritet, landa ditt drömjobb och arbeta med de hetaste varumärkena och mest exceptionella talangerna från alla olika bakgrunder. Join the movement!
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 dec. 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!
http://www.weareera.com/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Stockholms stad
Ekonomi
Företagslogga