Hoppa till innehåll

Fremia söker Förhandlare/Rådgivare

Om rollen

Ditt uppdrag innebär:
  • Rådgivning och stöd till arbetsgivare via telefon, e-post och möten.
  • Planering och genomförande av utbildningar, från korta webbinarier till längre flerdagsutbildningar i samarbete med kollegor.
  • Delta i centrala kollektivavtalsförhandlingar och hantering av tvister.
  • Utveckling av kollektivavtal och samarbete med olika intressenter.
  • Omvärldsbevakning med fokus på utbildning och skoljuridik, samt remisshantering.
Vem är du?

Dina erfarenheter:
  • Akademisk utbildning inom juridik eller annan relevant akademisk utbildning, kombinerad med arbetslivserfarenhet från området.
  • Erfarenhet av skoljuridik.
  • Erfarenhet av liknande roll inom en arbetsgivar- eller arbetstagarorganisation.
Vi söker dig som har ett genuint intresse för fristående skolor och förskolor som bidrar till samhällsnytta. Du har även erfarenhet och särskild kunskap om skoljuridik. För att lyckas i rollen har du en naturlig konsultativ inställning, är ödmjuk och vill alltid lära dig mer. Du är självgående i din arbetsvardag och ser den självklara nyttan i att samarbeta och resonera med ditt närmaste team och övriga kollegor. Du är analytisk och har förmågan att anpassa dig till olika situationer. Dessutom är du van att hantera ett högt tempo och skicklig på att bygga relationer både internt och externt.

Vi erbjuder:
Fremia är Sveriges största oberoende arbetsgivarorganisation. Vi samlar 5 300 arbetsgivare med fler än 150 000 anställda inom kooperationen, civilsamhället och den idéburna välfärden. Vårt uppdrag är tydligt: att förhandla fram konkurrenskraftiga kollektivavtal, ge kvalificerad rådgivning och bedriva påverkansarbete som främjar våra medlemmar tillväxt och utveckling. Fremia strävar efter att bidra till ett demokratiskt samhälle där delaktighet och engagemang är i centrum.

Vi befinner oss på en utvecklingsresa med målet att bli ännu starkare för våra medlemmar. Vår organisation är rotad i våra grundvärderingar: trygghet, nyskapande och mångfald. Vi erbjuder en varm, inkluderande och dynamisk miljö med stort driv och initiativkraft. Vi blir aldrig fullärda och delar generöst med oss av vår kunskap till varandra. Du kommer att arbeta tillsammans med 40 kompetenta och engagerade kollegor.
Våra anställda omfattas av kollektivavtalet Tjänstemän inom civilsamhället. Vi erbjuder friskvård, subventionerad lunch och flexibla arbetstider. Vårt kontor, som vi delar med flera andra organisationer, ligger centralt på Södermalm i Stockholm.

Ansökan och mer information
Urval och intervjuer sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt! I denna rekryteringsprocess samarbetar Fremia med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Catarina Isaksson på telefonnummer 076-002 69 81, alternativt catarina.isaksson@jurek.se.
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
03 dec. 2023 (1 dag kvar)
Typ av anställning

Kontaktperson
Catarina Isaksson
Email
Telefon

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb