Hoppa till innehåll

Fransktalande HR-generalist till kund i Stockholm

Arbetsbeskrivning

I rollen som HR-generalist/HR-ansvarig kommer du agera bollplank till organisationens ledningsgrupp och stötta dem utifrån aktuella ärenden och pågående processer. En del i uppdraget kommer vara att säkerställa regelefterlevnad i anställningar utifrån LAS, men också att agera bollplank i arbetsrättsliga frågor och vid behov hantera facklig samverkan och förhandling.

Vem är du?

Personen vi söker till detta uppdrag kommer med flerårig erfarenhet från en bred HR-roll, där du känner dig trygg i de löpande processerna över HR-året. Du är trygg i arbetsrätten, van att självständigt driva fackliga förhandlingar och har ett coachande förhållningssätt. Detta uppdrag kräver att du är flytande i franska.

Mer om uppdraget

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek HR med start i början på januari och löpande tre månader, med en omfattning på 40%. Du har möjlighet att förlägga arbetstiden enligt önskemål, men såklart i dialog med kund, och där du kan arbeta såväl på plats som på distans. Nyfiken? Hör av dig till ansvariga konsultchefer My Andersson på my.andersson@jurek.se alternativt Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
17 dec. 2023 (19 dagar kvar)
Yrkesroll

Kontaktperson
My Andersson
Email
Telefon

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.
http://www.jurek.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Sigtuna
HR & Personal
Företagslogga
Stockholms stad
HR & Personal
Företagslogga
Sigtuna
Organisation & ledning
Företagslogga