Förvaltningsassistent till uppdrag i Stockholm

Förvaltningsassistent till uppdrag i Stockholm

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat följande men begränsas inte till;
  • Administrativt stöd till förvaltare
  • Administrera försäkringsärenden
  • Telefonkontakt med kunder
  • Uppdatering av underhållsplaner
  • Informationsutskick till föreningar
  • Övrig administration och support
Vem söker vi
Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet av en liknande roll och meriterande om du har erfarenhet inom bygg- eller fastighetsbranschen. Du har en bakgrund inom kvalificerad administration och minst en gymnasieexamen. Som person är du serviceinriktad, noggrann, strukturerad och ordningsam. Du har lätt för att skapa goda relationer, har en förmåga att vara initiativtagande samt arbetar självständigt och ansvarstagande. Vidare har du ett stort kundfokus och arbetar kundorienterat gentemot både kunder och kollegor.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering och för att vara rätt för rollen är du en teamorienterad person. Du har ett stort engagemang i det du tar dig an och tycker om att självständigt driva dina arbetsuppgifter. Du har mycket goda kunskaper i Officepaketen och kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vår kund med Jurek Rekrytering & Bemanning. Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Felicia Pettersson på felicia.pettersson@jurek.se. Stämmer du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. Vi tar endast emot ansökningar via nedanstående länk.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Sökord: förvaltningsassistent, assistent, fastigheter, fastighetsskötare, förvaltning, ekonomiassistent, administratör, BRF, stadgar, avtal, koordinator, coordinator, fastighetsservice, legal assistant, juristassistent
Mer info
Kontaktperson Felicia Pettersson
Telefon 08-525 01 800
Email Mejla Felicia Pettersson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 19 feb 2023 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.