Hoppa till innehåll

Finance Manager med bakgrund från controlling

Arbetsbeskrivning

Vi söker en Finance Manager med bakgrund från controlleryrket för ett uppdrag med start i början på januari. I din roll som Finance Manager kommer du vara med och bygga upp controller funktionen samt leda arbetet för en ekonomifunktion som består av 6 medarbetare. Du ansvarar för den lokala ekonomistyrningen, rapportering samt interna processer. Vidare kommer du vara involverad i budget- och prognosprocessen samt kvalitetssäkra redovisningen. Du rapporterar till CFO och VD.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:
  • Bygga upp controlling funktionen
  • Definiera och följa upp verksamhetens KPI:er
  • Leda prognosarbetet
  • Personalansvar och ledningsansvar
  • Säkerställa och kvalitetssäkra redovisningen
Vem är du?

Du har tidigare erfarenhet från personalansvar och har en bakgrund från controlling och IFRS regelverket. Vi ser att du är van att jobba i internationell miljö med kvalificerad rapportering. Som person är du organiserad, strukturerad och lägger stor vikt vid att leverera en bra produkt. Du är affärsdriven och motiveras av att sätta upp nya processer och rutiner. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska.

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag med start i början på januari 2024 och som förväntas fortlöpa i 6 månader, med god chans till förlängning. Kunden är öppen för 80-100% tjänst och kunden har sitt kontor vid Telefonplan. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef, Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.
Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
17 dec. 2023 (18 dagar kvar)

Kontaktperson
Gabriel Spennare
Email
Telefon

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.
http://www.jurek.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Södertälje
Försäljning
Företagslogga