Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Finance Business Partner till bolag i Söderort

Arbetsbeskrivning:

För kunds räkning söker vi en Finance Business Partner till ett 6 månaders hyköpsuppdrag. I din roll som Finance Business Partner kommer du ansvara för intern- och extern rapportering, delta i ledningsgruppsarbetet samt stötta i diverse strategiprocesser. Vidare kommer du vara drivande i budget- och prognosprocessen, finansiell uppföljning samt utbilda interna intressenter i finansrelaterade frågor. Du ingår i ett team med två seniora Finance Business Partner och rapporterar till CFO.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:
  • Budget - och prognosprocess
  • Månatlig rapportering
  • FTE rapportering
  • Delta i ledningsgruppsarbetet
  • Delaktig i strategiprocesser
  • Presentera resultat samt analysarbete
  • Bistå vid business cases
Vem är du?

Vi söker dig som tidigare har erfarenhet från revision alternativt 1-2 år som business controller och som vill ta nästa steg. Du är en avancerande användare av Excel och van i att presentera resultat för både interna och externa intressenter. Vi ser det som meriterande om du tidigare har jobbat i Power BI eller likvärdigt BI system. Har du även erfarenhet av tillverkningsindustrin eller varit involverad i något större förändringsarbete kommer vi även se det som meriterande. Som person är du analytisk, strukturerad och är en god kommunikatör. Du är även prestigelös, initiativtagande och trivs med att ha mycket kontakt runt om i organisationen. Vidare talar och skriver du obehindrat på svenska och engelska.

Du erbjuds:

Du erbjuds ett konsultuppdrag med omgående start och som förväntas fortlöpa i 6 månader och som där efter övergår till en anställning om alla parter är nöjda. Kunden har sitt kontor i Kungens Kurva och du förväntas vara på plats 2-3 dagar i veckan. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Mer info
Kontaktperson
Gabriel Spennare
Telefon
Email
Sista ansökningsdag
15 apr. 2023 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare