Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Facility/Infrastructure Service Manager & VD support till Henkel

Ansök nu
Om rollen

Denna spännande tjänst som Facility/Infrastructure Service Manager är ny och kommer att formas efter hand. Du har det huvudsakliga ansvaret för en väl fungerande och inbjudande kontorsmiljö och är den som kommer att leda och driva utvecklingen av kontoret, implementera och följa upp policyer och riktlinjer.

Rollen innebär att du leder och driver olika projekt kopplat till intern service och facility management. Du ansvarar även över receptionen, konferensrum och kontorsytor, säkerhet, hållbarhet mm. Också planering och genomförande av interna events såsom konferenser och aktiviteter för anställda både på och utanför kontoret. Du är first point of contact gentemot hyresvärd, externa samarbetspartners och leverantörer och din roll syftar i stort att brygga mellan olika avdelningar och funktioner.

I din roll stöttar du även VD för Henkel Norden med diverse administrativa uppgifter, planerar inför och medverkar vid ledningsmöten där du för anteckningar och följer upp actions. Du samarbetar med andra länder kring genomförande av globala och regionala strategiska projekt inom facility management och samordnar länders hantering av krishantering, potentiella hot, etc.

Denna varierande roll innehåller många roliga arbetsuppgifter och dagarna är föränderliga. Det är en roll som förutsätter ett stort mått av självledarskap, proaktivitet, initiativförmåga och hög servicenivå.

Din erfarenhet och personlighet

Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av en roll inom facility management och projektledning, gärna från ett internationellt bolag. För att lyckas i rollen är du strukturerad och noggrann och van att leda dig själv och andra. Som person är du serviceminded, prestigelös och arbetar proaktivt samt strukturerat. Du tar dig an nya utmanande uppgifter med stor flexibilitet och lösningsförmåga. Du har hög integritet och diskretion, är ansvarstagande, pålitlig och gillar att hitta flera tänkbara lösningar och alternativ till olika frågeställningar. Du besitter ett mycket gott självledarskap och är driven med förmåga att skapa och utveckla goda relationer med dina kollegor.

Henkel är ett globalt bolag varför rollen ställer krav på utmärkta kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Du har mycket goda kunskaper i Officepaketet med tillhörande program.

Ansökan och övrig info

I denna rekrytering samarbetar Henkel med Jurek Business Support. Känner du dig lockad av rollen så tveka inte att skicka in din ansökan med CV och personligt brev redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Susanne Waering, susanne.waering@jurek.se alternativt Philippa Håkansson, philippa.hakansson@jurek.se eller Researcher Nina Hallin, nina.hallin@jurek.se. Du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se.

Henkels produkter har funnits i Sverige sedan Henkel Norden AB grundades 1925. I dag har Henkel funnits i de nordiska länderna i över 90 år. Henkel finns i Norden med alla tre divisioner och har sitt nordiska huvudkontor i Stockholm, lokalkontor i Danmark och Finland samt en fabrik i Norrköping som levererar det senaste inom limteknik. Med vårt 145-åriga arv leder vi vägen mot nya och förbättrade sätt att leva varje dag. Både idag och för framtida generationer. Genom vår innovativa och hållbara varumärken och teknologier, i alla våra team världen över.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: Facility manager, Infrastructure, Office Manager, Project Coordinator, projektkoordinator, projektledare, Executive Assistant, Kontorsansvarig
Mer info
Kontaktperson
Susanne Waering
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 maj 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare