Executive Assistants till uppdrag i Stockholm

Executive Assistants till uppdrag i Stockholm

Rollen som Executive Assistant innebär ett administrativt stöd gentemot VD, ledningsgrupper, styrelser eller koncernledning där du kommer att hantera kalender, agenda, kallelser och bidra med övrigt koordineringsarbete. Du stöttar i rapporteringsarbeten i Excel, förberedelser av presentationer och kvalificerad administrativ support.

Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som Executive Assistant eller från en assisterande funktion och är tillgänglig för start omgående. För att lyckas i rollen behöver du vara en snabbfotad person som är lyhörd mot din omgivning. Vidare har du ett starkt kvalitetsfokus och är noggrann i ditt arbete. Då du ofta kommer i kontakt med känslig information är det även viktigt att du har en hög integritet och förstår innebörden av sekretessarbete.

Din intresseanmälan
På Jurek träffar vi kandidater proaktivt och vill därför gärna komma i kontakt med dig som är intresserad av att ta nästa steg i karriären som Executive Assistant, antingen som tillsvidareanställd konsult hos oss eller i en fast tjänst hos någon av våra kunder.

Gällande konsultuppdrag söker vi efter personer för både kortare och längre uppdrag och som helst finns tillgängliga omgående. Som konsult erbjuds du en tillsvidareanställning hos oss på Jurek där du får chans att lära dig om olika typer av branscher och organisationer.

Våra kunder är placerade i Stockholmsområdet. Arbetsuppgifterna varierar beroende på uppdrag och kund. För att ansöka om aktuella tjänster och konsultuppdrag är du välkommen att ansöka förutsättningslöst med CV och personligt brev. För frågor om specifika tjänster och konsultuppdrag är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Felicia Pettersson på felicia.pettersson@jurek.se.

sökord: assistent, exekutiv assistent, executive assistant, ledningsassistent, chefsassistent, VD-assistent, CEO Assistant, styrelse
Mer info
Kontaktperson Felicia Pettersson
Telefon 08-525 01 800
Email Mejla Felicia Pettersson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Sekreterare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 10 feb 2023 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.