Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Erfaren och driven Kontorschef till Axel Johnsons huvudkontor

Ansök nu
Om rollen

Rollen är bred och innefattar sex huvudsakliga områden: Reception/Konferens, IT, Lokal/Säkerhet, Resor, Bilar och Fastigheter. Du kommer att ha en nyckelroll i att se till att kontoret fungerar sömlöst med det övergripande ansvaret för en väl fungerande kontorsmiljö. Du har personalansvar över supportfunktionerna inom reception, vaktmästeri, fastighet osv, inklusive semesterplanering och andra personalrelaterade uppgifter.

Kontoret är beläget i tre närliggande byggnader i centrala Stockholm och här jobbar ungefär åttio personer. Som "first point of contact" kommer du att vara den som hanterar beredskap och krishantering för kontoret. Det innebär att du bevakar meddelanden, även om arbetsdagen är slut. Du kommer också att vara kontaktperson för resehantering och ha ansvar för leverantörskontakter, inklusive förhandlingar och upphandlingar. I rollen ingår även ansvar för teknik, kontorsmaterial, återvinning och allt som rör arbetsplatsernas funktionalitet samt ha hand om praktikaliteter kring bolagets sex/sju tjänstebilar. Vidare ansvarar du för fakturor och kostnader relaterade till ansvarsområdena.

IT-driften hanteras av vår leverantör och vi har en inhyrd supportfunktion på plats för dagliga ärenden men du är kontaktytan mellan kontoret och IT-leverantören och du har regelbundna möten och avstämningar.

Vem vi söker

För att vara framgångsrik i rollen som Kontorschef bör du ha tidigare erfarenhet av liknande befattningar, särskilt inom Facility Management eller som Kontorschef. Du bör ha goda kommunikations- och förhandlingsfärdigheter samt en stark problemlösningsförmåga. Som Kontorschef förväntas du vara proaktiv, självgående och ha förmågan att ta egna initiativ. Din dag är aktivitets- och händelsestyrd varför det är viktigt att du kan fatta beslut och driva ditt arbete framåt. I din roll kommer du att leda en grupp av självgående individer där du ger stöd och vägledning när det behövs. Det är viktigt att du kan skapa en positiv arbetsmiljö med förmåga att inspirera, motivera och driva både dig själv och andra framåt.

För att axla denna roll krävs att du är trygg i dig själv och ha en känsla för när det är lämpligt att eskalera frågor eller problem samt har en naturlig fallenhet för att läsa av situationer och människor.

Ansökan

Om du är redo att ta på dig denna utmanande roll och leda vårt kontor, ser vi fram emot att höra från dig. Ansök via länken nedan, vi finns här för ev frågor om tjänsten, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Susanne Waering på mejl susanne.waering@jurek.se eller Researcher Nina Hallin på mejl nina.hallin@jurek.se. Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan så snart som möjligt och vi kommer att intervjua löpande från start.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Axel Johnson

Axel Johnson är ett ledande familjeföretag i snabb förnyelse med sikte på koncernens 10/50-mål. Koncernbolagen består idag av Axel Johnson International, AxSol, KICKS, Martin & Servera, Novax, samt delägda börsnoterade Axfood (ägarandel 50,1 %) och Dustin (ägarandel 28,9 %). Axel Johnsons nettoomsättning uppgick till cirka 118 miljarder kronor 2022, och koncernbolagen har sammanlagt omkring 27 000 anställda. Axel Johnson är ett familjeföretag i fjärde och femte generationen och ägs av Antonia Ax:son Johnson med familj. Axel Johnson ingår som en av fyra fristående koncerner i Axel Johnson Gruppen tillsammans med fastighetsbolaget Axfast, amerikanska Axel Johnson Inc. och förvaltningsbolaget AltoCumulus.
Mer info
Kontaktperson
Susanne Waering
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
24 juni 2023 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare