Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Ekonomiassistent till bolag inom skönhetsindustrin

Ansök nu
Arbetsbeskrivning

För kunds räkning söker vi en ekonomiassistent inom leverantörsreskontra. Du kommer att ansvara för hela flödet för hela den nordiska marknaden. Du kommer att bli en del av ett team på 7 personer där du rapporterar till koncernredovisningschefen. Flödet är till stor del digitaliserat och du kommer även att vara delaktig i avstämningar i samband med månadsboksluten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Löpande bokföring leverantörsreskontra
  • Attestflöden
  • Kontoavstämningar
  • Delaktighet i månadsbokslut
Vem är du?

Vi söker dig som har en högskoleexamen inom ekonomi eller en kvalificerad yrkesutbildning inom ekonomi. Du bör ha erfarenhet från leverantörsreskontra arbete och har du varit delaktighet i någon form av digitaliseringsarbete är detta önskvärt. Du bör vara självgående och kunna driva dina egna processer. Du bör vara social och samverka i teamet och kommer med idéer och ser förbättringsmöjligheter.

Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och inledningsvis i 4 månader med eventuell chans till förlängning. Du kommer att arbeta i kundens lokaler på norra Östermalm och efter en upplärningsperiod finns flexibilitet kring hemarbete. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sara Winberg på sara.winberg@jurek.se

Om Jurek
Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.
Mer info
Kontaktperson
Sara Winberg
Telefon
Email
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare