Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Ekonomiassistent sökes till välkänt bolag i söderort

Arbetsbeskrivning

I rollen som ekonomiassistent till vår kund kommer du tillsammans med ett familjärt och sammansvetsat team stötta och arbeta med både kund och leverantörsreskontran. Du ingår i ett team om 5 personer uppdelade på kund respektive leverantörsreskontra och dina arbetsuppgifter kommer även att bestå av:
  • Ankomstregistrera leverantörsfakturor
  • Registrera och lägga upp nya kunder i systemet
  • Inskanning av fakturor
  • Hantera ärenden i den interna ärendehanterings mailen
  • Övriga administrativa uppgifter
  • Ad hoc
Vem är du?

Du är en social och utåtriktad person som trivs att arbeta både i team och enskilt. Du uppskattar att arbeta i en organisation där det kan ske snabba förändringar som kan kräva nya anpassningar och som person har du ett driv och en ambition att kontinuerligt utvecklas. Som person är du även initiativtagande och prestigelös och orädd samt gör det som behövs för att få jobbet gjort.
Vi ser gärna att du har en utbildning inom ekonomi och har tidigare erfarenhet av ekonomirelaterade uppgifter. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska i både tal och skrift. Vidare är du systemvan och har lätt för att lära dig nya, samt är meriterande om du tidigare jobbat i Navision samt en van användare av Excel.

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag på ett spännande bolag i söderort, med start omgående där arbetet är till stor del förlagt på kundens kontor i Västberga. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef,
Manda Kristensson på manda.kristensson@jurek.se. Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.
Mer info
Kontaktperson
Manda Kristensson
Telefon
Email
Sista ansökningsdag
15 apr. 2023 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare